Obnoviť stránku

Trakker Levelite Oval Bed System

Trakker Levelite Oval Bed System

Pre všetkých nadšencov rybárčenia, ktorí uprednostňujú maximálny komfort, ponúkame ležadlo Levelite Oval Bed System od značky Trakker. Ležadlo je vybavené 3-sezónnym spacákom a je favoritom pre rybárov, ktorí preferujú ľahkú konštrukciu, ktorá je zároveň pevná a vysoko stabilná. Absolútne rovný profil ležadla a nastaviteľná opora bedrovej chrbtice zaručuje skutočne príjemný komfort počas vášho spánku.

Kľúčové vlastnosti ležadla Trakker Levelite Oval Bed System

  • Absolútne rovný profil ležadla Trakker pre dokonalý spánok
  • Oválny tvar zaistí ideálne využitie priestoru
  • Nastaviteľná opora bedrovej chrbtice
  • Silné nohy aj rám
  • Jednoduché a veľmi rýchle postavenie
  • Unikátny mechanizmus nôh s pätkami proti zaboreniu do blata
  • Možno zložiť so spacím vrecom
  • Vrátane 3-sezónneho spacáku

Komfort bez kompromisov

Veľmi pohodlné a úplne rovné ležadlo Trakker Levelite Oval Bed System disponuje pevným a kvalitným rámom z hliníka a ocele. Maximálnu stabilitu zabezpečuje šesť nôh s individuálnym nastavením a pätkami proti zaboreniu do blata. Ležadlo jednoducho a pohodlne postavíte aj zbalíte a je rozmerovo nenáročné na akýkoľvek transport. Jeho veľkou prednosťou je, že je vybavený 3-sezónnym spacákom, ktorý je ľahko odopínateľný a môže byť zložený spoločne s ležadlom. Tento luxusný kúsok by mal mať vo výbave každý správny rybár.

Hmotnosť:
12 kg (bez spacáku)
15,4 kg (so spacákom)

Rozmery:
210 × 100 cm (rozbalený)
71 × 100 cm (zbalený)

Výška:
33 – 42 cm

Kód:  JVR076439
Produktové číslo:  5060461941705

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11