Obnoviť stránku

Trackito

3,9 27 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Trackito


Ochránite všetko, na čom vám záleží

GPS lokátor Trackito je ideálny nástroj na sledovanie vozidla a cenností. Zariadenie neustále monitoruje svoju polohu a pohyb a v prípade odcudzenia spustí alarm vo vašom mobile alebo tablete, kde môžete ihneď zistiť aktuálnu polohu na prehľadnej mape.


Bez nutnosti kupovať SIM kartu

Trackito disponuje zabudovanou čipovou SIM kartou, ktorá je prepojená so službami spoločnosti Vodafone. Pri kúpe GPS lokátora dostanete v cene predplatené dáta na 1 rok. Po skončení tejto doby si môžete prostredníctvom administrácie ďalšie dáta pohodlne dokúpiť.


Nadpriemerná výdrž batérie

Výhodou zariadenia je dlhá výdrž batérie, ktorá na jedno nabitie zaistí energiu takmer na 6 mesiacov používania. Trackito ľahko dobijete pomocou priloženého microUSB kábla. O priebehu nabíjania vás informuje farbená LED dióda a informácia o stave batérie je dostupná aj v mobilnej aplikácii.


Mobilná aplikácia TRACKITO

Trackito sa pohodlne ovláda prostredníctvom intuitívnej mobilnej aplikácie, ktorá je k dispozícii pre systémy Android a iOS. Na vašom mobilnom zariadení ihneď získate informácie o polohe lokátora, ktorá sa vám zobrazí na prehľadnej mape. Pomocou aplikácie tiež môžete pohodlne spravovať jednotlivé moduly a mať v nich dokonalý poriadok.


Obsah balenia

  • Zariadenie Trackito
  • MicroUSB kábel (1 m)
  • Manuál
  • Bezpečnostné informácie
  • Karta s párovacím kódom (Trackito ID)
  • Aktivačná karta (Activation Code)
  • Pomôcka na zopnutie tlačidla
  • Tarif je na rok omezen na 46 MB, 3 MB na měsíc + 12 MB na rok rezerva

Parametre a špecifikácia

Bezdrôtová technológia

Bezdrôtové technológie GPS

Použitie

Určenie Do auta, Univerzálne
Kompatibilita Android, iOS
Poplatok za službu Áno

Vlastnosti

Vlastnosti Vrátane SIM karty

Batéria a nabíjanie

Výdrž 182,62 d
Nabíjací konektor Micro USB
Kód:  TRKT001

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01