Obnoviť stránku

TP-LINK TL-WR842N

4,8 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

TP-LINK TL-WR842N

Hlavné vlastnosti:

  • Bezdrôtová prenosová rýchlosť 300 Mbit/s s technológiou MIMO umožňuje kvalitné používanie bezdrôtovej siete štandardu Wireless N.
  • Guest Network Access poskytuje bezpečné WiFi pripojenie na internet pre hostí, ktorí zdieľajú vašu domácu alebo kancelársku siet.
  • Až 5 VPN tunelov, ktoré umožňujú vzdialené pripojenia VPN.
  • Multifunkčný port USB 2.0 vhodný na bezdrôtovú tlač a FTP server.
  • Vstavaný media server na zdieľanie hudby, videí a fotografií pre Windows Media Player, PS3 alebo Xbox 360.

Šikovné bezdrôtové AP s možnosťou fungovania v klientskom režime

Multifunkčný 300 Mbit/s bezdrôtový N router TL-WR842ND poskytuje vysoké prenosové rýchlosti, ktoré zaručujú streamovanie HD videí, on-line hranie, skype hovory alebo rýchle prenosy súborov z jedného zariadenia do druhého bez prerušenia. Vďaka funkcii FTP servera tento router ponúka rôzne aplikácie, ako sú sťahovanie osobných dát z domova alebo zálohovanie súborov na pevný disk doma. Je vybavený aj funkciou bezdrôtového zdieľania tlačiarne v sieti, vďaka ktorej je vaša tlač doma alebo v kancelárii voľnejšia a flexibilnejšia. Okrem toho niekoľko identifikátorov SSID ponúka ľahké oddelenie bezdrôtovej siete na zaistenie bezpečnosti vašich dát a VPN tunely na zaistenie bezpečného pripojenia site-to-site.

300Mbit/s bezdrátová rychlost

300 Mbit/s bezdrôtová rýchlosť

S prenosovou rýchlosť až 300 Mbit/s zaisťuje zariadenie TL-WR842ND rýchle a nepretržité bezdrôtové pokrytie pre domáce a kancelárske siete.

Virtuálna privátna sieť (VPN)

Na základe protokolu IPSec router TL-WR842ND umožňuje používateľom nastaviť až 5 VPN tunelov s protokolom IKE (Internet Key Exchange).

Virtuální privátní síť (VPN)
Sdílení přes USB rozhraní

Zdieľanie cez USB rozhranie

Konfigurácia rozhrania USB 2.0 routera TL-WR842ND umožňuje zdieľať dáta uložené na USB diskoch alebo na FTP serveri. Používatelia môžu zdieľať aj hudbu, videá a fotografie prostredníctvom media servera. Okrem toho, vďaka vstavanému tlačovému serveru, je tlač doma alebo v kancelárii oveľa flexibilnejšia.

Parametre a špecifikácia

Štandardy a frekvencie

Štandardy 802.11b, 802.11g, 802.11n

Funkcie

Funkcie Prístupový bod (Access point), Router

Rýchlosť

Rýchlosť WiFi prenosu 300 Mb/s

Konektory

LAN 4 ×
WAN
USB 2.0

Vlastnosti antény

Typ antény Odnímateľná

Rozhranie

USB funkcie Print Server
Kód:  TP630f3
Produktové číslo:  TL-WR842N

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02