Obnoviť stránku

TP-LINK TL-WR841ND

4,5 1 506 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

TP-LINK TL-WR841ND


TP-LINK TL-WR841ND

Dve antény pre stabilný signál

Výkonný router

Dizajnovo veľmi podarený bezdrôtový router spoločnosti TP-LINK je ideálnou voľbou na použitie v domácnostiach či v malých podnikoch, kde je kladený dôraz na vysokú rýchlosť a bezpečnosť bezdrôtového aj káblového pripojenia.
Vďaka technológii 2T2R MIMO dosahuje router výnimočný bezdrôtový výkon a bezproblémovo si poradí so streamovaním HD videa, volaním cez VoIP alebo hraním online hier. Nechýba ani prítomnosť QSS (Quick Setup Security) tlačidla na WPA2 šifrovanie pre maximálne zabezpečenie siete.


Kvalitný dosah signálu

Vďaka podpore štandardu IEEE 802.11n dokáže router vytvoriť stabilné spojenie s rýchlosťou až 15x väčšou ako v prípade bežných routerov podporujúcich iba štandard 11g. Maximálna prenosová rýchlosť sa pohybuje okolo skvelých 300 Mbit/s a prenášanie dát tak bude naozaj rýchle.

Rychlost na velkou vzdálenost

Rýchlosť na veľkú vzdialenosť

Obslúži aj početnú domácnosť

Výnimočná je tiež priestupnosť signálu cez múry a router si poradí s veľmi veľkou vzdialenosťou dokonca aj v budovách s oceľovou a betónovou konštrukciou. Nemusíte sa tak nijako obmedzovať a vašu bezdrôtovú sieť rozvinúť na veľkej ploche. Žiadne náročné operácie, ako je streamovanie HD videa či VoIP telefonovanie, tak nebudú robiť problémy ani na väčšie vzdialenosti a túto výhodu tiež určite ocenia hráči online hier.


WPS

WPS

Bezpečnosť

Zabezpečte si vašu sieť jednoduchým spôsobom. Podpora WPS (Wi-Fi Protected Setup) vám umožní takmer okamžite nastaviť zabezpečenie siete len jediným stlačením tlačidla QSS. Sieť bude zabezpečená pomocou WPA2 šifrovania, ktoré vám ponúkne oveľa vyššiu úroveň bezpečnosti, ako jednoduchšie WEP šifrovanie.
Okrem výhody v rýchlosti zabezpečenia si navyše vôbec nemusíte pamätať žiadne heslá!


Parametre a špecifikácia

Štandardy a frekvencie

Štandardy 802.11b, 802.11g, 802.11n

Funkcie

Funkcie Router

Rýchlosť

Rýchlosť WiFi prenosu 300 Mb/s

Konektory

LAN 4 ×
WAN

Vlastnosti antény

Typ antény Odnímateľná
Kód:  TP630
Produktové číslo:  TL-WR841ND

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16