Obnoviť stránku

TP-LINK TL-WA860RE

4,3 75 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

TP-LINK TL-WA860RE

Bezdrôtový opakovač signálu

Rozšírte signál po celom byte

TP-LINK TL-WA860RE

TP-LINK TL-WA860RE

Získajte extra dosah WiFi

WiFi extender TP-LINK TL-WA860RE si dáva za cieľ masívne zosilnenie WiFi signálu skrze 2 externé antény a odstránenie mŕtvych miest aj vo väčšej vzdialenosti od vášho WiFi routeru. Vďaka bleskovej rýchlosti 300 Mbit/s a elegantnému designu pre umiestnenie na stenu nebolo rozšírenie bezdrôtovej siete nikdy jednoduchšie a príjemnejšie.


Jednoduchšie to už nejde

Jednoducho rozšírite pokrytie pomocou stlačenia jediného tlačidla WPS na opakovači a následne do 2 minút na routeri či naopak. Nie je potrebné žiadne zdĺhavé nastavovanie a nepotrebujete si ani pamätať žiadne heslá.

TP-LINK TL-WA860RE

TP-LINK TL-WA860RE

Nájdite najlepšiu pozíciu

Miniatúrne rozmery a podarený design dodáva opakovaču potrebnú flexibilitu aj pre časté premiestňovanie podľa potreby. Stačí sa raz pripojiť k už existujúcemu bezdrôtovému routeru a podľa potreby opakovač odpojiť a pripojiť ho v inej miestnosti bez nutnosti ho opät znovu nastavovať. S opakovačom firmy TP-Link nájdete najvhodnejšiu pozíciu pre jeho umiestnenie naozaj rýchlo vďaka indikátoru intenzity signálu Wi-Fi siete. Indikátor ukáže intenzitu signálu zo súčasného routera a vy tak budete presne vedieť, kam je potrebné opakovač umiestniť.


Drôtovo aj bezdrôtovo

Okrem funkcie rozšírenia bezdrôtovej siete je opakovač vybavený aj praktickým ethernetovým portom na pripojenie zariadení bez podpory Wi-Fi k bezdrôtovej sieti vo vašej firme či domácnosti. Blu-ray prehrávače, herné konzoly, DVD prehrávače či chytré televízie s podporou internetu sa tak ľahko pripoja na internet aj do vašej domácej siete. Navyše nestratíte použitú zásuvku, pretože adaptér má priechodnú el. zástrčku.

TP-LINK TL-WA860RE

Kľúčové vlastnosti

  • Režim opakovača signálu zosilňuje bezdrôtový signál a predlžuje jeho dosah na predtým nedostupné alebo pomocou kábla ťažko pripojiteľné miesta
  • Miniatúrna veľkosť a nástenná konštrukcia umožňuje jednoduchú inštaláciu a flexibilný pohyb
  • Pridaná napájacia zásuvka zaisťuje využitie každej elektrickej zásuvky
  • 2 pevné externé antény poskytujú vynikajúce bezdrôtové pokrytie a spoľahlivosť
  • Jednoduché rozšírenie pokrytia bezdrôtovým signálom po stlačení tlačidla Range Extender (Opakovač signálu)

Parametre a špecifikácia

Obsah balenia

Obsah belenia Ethernetový kábel
Kód:  TP633j
Produktové číslo:  TL-WA860RE
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12