Obnoviť stránku

TP-LINK TL-WA750RE

4,0 58 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

TP-LINK TL-WA750RE

Opakovač signálu spoločnosti TP-LINK sa postará o rozšírenie pokrytia a zosilnenie intenzity signálu už existujúcej bezdrôtovej Wi-Fi siete a eliminuje tak mŕtve body vo vašej domácnosti či v kancelárii bez pokrytia signálom. Vďaka bleskovej rýchlosti celých 150 Mbit/s, tlačidlu na rozšírenie vzdialenosti a elegantnému dizajnu na umiestnenie na stenu nebolo rozšírenie bezdrôtovej siete jednoduchšie a príjemnejšie. K tomu všetkému je navyše opakovač vybavený ethernetovým portom na pripojenie zariadení pomocou kábla.

Inteligentný pomocník


Miniatúrne rozmery a vydarený dizajn určený pre umiestnenie na stenu dodáva opakovačmi potrebnú flexibilitu pre časté premiestňovanie podľa potreby. Stačí sa raz pripojiť k už existujúcemu bezdrôtovému routeru a podľa potreby opakovač odpojiť a pripojiť ho v inej miestnosti bez nutnosti ho opäť znovu nastavovať.

Ľahké sprevádzkovanie


Bez použitia špeciálnych káblov či drôtov si v dosahu už existujúcej bezdrôtovej siete ľahko rozšírite pokrytie pomocou stlačenia jediného tlačidla WPS na opakovačmi a následne do 2 minút na routeru či naopak. Nie je potreba žiadneho zdĺhavého nastavovania a nepotrebuje si ani pamätať žiadne heslá!

Drôtovo aj bezdrôtovo


Okrem funkcie rozšírenia bezdrôtovej siete je opakovač vybavený aj praktickým ethernetovým portom na pripojenie zariadení bez podpory Wi-Fi k bezdrôtovej sieti vo vašej firme či domácnosti. Blu-ray prehrávače, herné konzoly, DVD prehrávače či inteligentné televízory s podporou internetu sa tak ľahko pripoja na internet aj do vašej domácej siete.

Praktická indikácia signálu


S opakovačom firmy TP-Link nájdete najvhodnejšiu pozíciu na jeho umiestnenie naozaj ľahko vďaka indikátoru intenzity signálu Wi-Fi siete. Indikátor s 5 stupňami vám ukáže intenzitu signálu zo súčasného routeru a vy tak budete presne vedieť, kam je potrebné opakovač umiestniť.


Parametre a špecifikácia:
Bezdrôtové štandardy:
IEEE 802.11n
IEEE 802.11g
IEEE 802.11b
Antény:
2 x interná
Rozhranie:
1 x 10/100 Mbit/s ethernetový port (RJ45)
Tlačidlá:
RE (Range Extender)
Reset
WPS
Spotreba energie:
okolo 3 W
Rozmery
110,0 x 65,8 x 75,2 mm
Frekvenčný rozsah:
2.4 - 2.4835 GHz
Prenosové rýchlosti:
11n: až 150 Mbit/s
11g: až 54 Mbit/s
11b: až 11 Mbit/s
Bezdrôtová sieť:
filtrovanie MAC adries v bezdrôtovej sieti (Wireless MAC Filtering)
štatistiky bezdrôtovej siete
prihlasovanie do domény
Zabezpečenie bezdrôtovej siete:
64/128/152bit WEP
WPA-PSK/WPA2-PSK
Certifikácia:
CE, RoHS
Podporované systémy:
Windows 98, NT, 2000, XP, Vista, Windows 7, 8
MAC OS
NetWare
UNIX
Linux
Obsah balenia:
WiFi extender TP-LINK TL-WA750RE
Ethernetový kábel
Disk CD s prostriedkami
Príručka na rýchlu inštaláciu

Parametre a špecifikácia

Štandardy a frekvencie

Štandardy 802.11b, 802.11g, 802.11n

Funkcie

Funkcie Router, Extender

Rýchlosť

Rýchlosť WiFi prenosu 150 Mb/s
Kód:  TP633e2
Produktové číslo:  TL-WA750RE

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16