Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

TP-LINK TL-SG105E

4,8 49 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
20,90 €

TP-LINK TL-SG105E

Moderný peťiportový gigabitový prepínač sa ukrýva v čiernom, elegantnom tele, ktorého minimálne rozmery ho predurčujú na umiestnenie do ľubovoľných priestorov. Switch ponúka možnosť pripojenia hneď piatich zariadení využívajúcich konektor štandardu RJ45 a rýchlosť až jeden gigabit. Jedná sa o ideálne a úsporné riešenie pre malú alebo strednú sieť.

Dôležitým prvkom sú inovatívne technológie pre úsporu energie, ktoré umožňujú znížiť spotrebu switchu až o 75 %. Táto technológia funguje na princípe odpojovania neaktívnych portov, kedy switch sám automaticky rozpozná činnosť na konkrétnom porte a ak je to možné, vypne ho.

Vďaka Easy Smart Configuration Utility je možné účinne monitorovať a nastavovať vlastnosti switchu, čím sa zabezpečí plynulý a nekolísavý chod všetkých sieťových funkcií. Technológia QoS umožňuje nastavovať prioritu prevádzky a to ako pre porty, tak aj pre zariadenie.

Parametre a špecifikácia

Typ a funkcie

Typ Desktop
Funkcie L2, QoS (Quality of Service), Spravovateľnosť (smart switch, web manageable)

Rýchlosť

Prenosová rýchlosť LAN portov 1 Gbit

Porty

RJ-45 5 ks

Rozmery

Šírka 100 mm
Výška 25 mm
Hĺbka 98 mm
Kód:  TP666k1
Záruka: 60 mesiacov
Produktové číslo:  TL-SG105E
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12