Obnoviť stránku

TP-LINK TL-PS110P

4,3 24 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Pri kúpe 1 ks 48,90 €/ks
Pri kúpe 2-3 ks 46,94 €/ks
Pri kúpe 4 a viac ks 44,99 €/ks

TP-LINK TL-PS110P

Printserver čiže efektívne zariadenie, ktoré vám umožní zdieľať činnosť tlačiarne vo vašej domácej či podnikovej sieti. Tento printserver je určený na zdieľanie tlačiarne s paralelným rozhraním a uplatní sa predovšetkým v domácnostiach alebo v malých až stredne veľkých firemných kanceláriách. Nesmiernou výhodou tohto zariadenia, je eliminácia samostatného počítača, ktorý printserver väčšinou nahradzuje. S tým sú však spojené zvýšené náklady na energiu, ktoré sú s týmto printserverom ušetrené.
Tlačový server sa vyznačuje jednoduchou inštaláciou i obsluhou. Zariadenie stačí na jednej jeho strane pripojiť k jednej až z 230 kompatibilných tlačiarní a na strane druhej zapojiť pomocou RJ-45 rozhranie do existujúcej ethernetovej siete štandardov IEEE 802.3, kde bude podporovaná rýchlosť až 100 Mbit/s. Po niekoľkých stlačeniach myši v inštalačnom sprievodcovi bude printserver začlenený do siete a pripravený na prevádzku. Zariadenie bude spolupracovať s prakticky všetkými klientskými stanicami, lebo podporuje všetky najrozšírenejšie operačné systémy vrátane Linuxových distribúcií a sieťových operačných systémov NetWare. Nechýba niekoľko užitočných aplikácií na správu PrintServeru vrátane protokolu SNMP pre monitoring siete a diagnostiky hardvéru PrintServeru a jeho súčinnosti POST. Zariadenie vďaka vysoko kompaktnému a dômyselnému vyhotoveniu môžete umiestniť kamkoľvek. Ponúka sa aj prenášanie z jednej siete do druhej.
Parametre a špecifikácia:
Kompatibilné tlačiarne:
Pozri tu
Podporované sieťové štandardy:
IEEE 802.3
IEEE 802.3u
Podporované sieťové protokoly:
TCP/IP
IPX/SPX
NetBEUI/Apple Talk
LPR
IPP/SMB
RAW TCP
Podporované operačné systémy:
Microsoft Windows 9X/Me/NT/2000/2003/XP/Vista/7
Apple Mac OS 8.0 alebo vyšší
UNIX/Linux
Novell Netware 3.12 alebo vyšší (Bindery/NDS)
Správa:
Windows-Based Setup program (PSAdmin)
Web Management
Telnet Configuration/HP Web Jetadmin/HP JetAdmin
Pokročilé vlastnosti:
Klientská DHCP podpora
E-mail alert/Print Job Log
SNMP
Podpora POST (Power On Self Test)
Možnosť upgrade firmwaru
Hardware:
1 MB Flash RAM
2 MB SDRAM
Rozhranie:
1x paralelný port (LPT)
1x 10/100 Mbit/s LAN port (RJ-45)
Napájanie:
3,3 V; 2 A
Rozmery:
59 x 52 x 22 mm
Dodávané príslušenstvo:
Napájací adaptér
Inštalačné CD
Používateľská príručka

Kód:  TP800
Produktové číslo:  TL-PS110P

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07