Obnoviť stránku

TP-LINK TL-PA9020PKIT

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

TP-LINK TL-PA9020PKIT

Potrebujete pre svoje zariadenia pripojenie k internetu, na ktoré bezdrôtová sieť nestačí? Nechcete, aby sa vám po zemi váľali nevzhľadné ethernetové káble? Riešenie je jednoduchšie, ako si myslíte. Dvojica adaptérov pre LAN cez zásuvku dokáže urobiť ethernetový kábel z vašej elektrickej siete. Nemusíte nič konfigurovať, ani sa trápiť so zložitým užívateľským manuálom.

Kľúčové vlastnosti

  • 2-portový gigabitová priechodná powerline starter kit
  • Vytvorte si zo svojich elektrických rozvodov rýchlu domácu sieť
  • 2 gigabitové porty pre počítače, inteligentné televízie alebo herné konzoly
  • Adaptéry majú integrovanú elektrickú zásuvku
  • Plug and Play, nie je potrebná žiadna konfigurácia
  • Patentovaný režim úspory energie automaticky redukuje spotrebu energie až o 85%

Závratná rýchlosť domácej siete

Vytvorenie domácej siete s gigabitovými rýchlosťami nikdy nebolo jednoduchšie. Pripojte svoj počítač, hernú konzolu, dátové úložisko alebo inteligentnú televíziu k stabilnej rýchlej sieti a užívajte si plynulé dátové toky. S rýchlosťou až 2000 Mbit/s uspokojíte všetky svoje dátové potreby. Adaptéry disponujú dvojicou LAN konektorov a majú v sebe integrovanú elektrickú zásuvku, takže sa nepripravíte o možnosť napájania v mieste, kde sú zapojené v elektrickej sieti.

Všetko pripravíte behom pár minút

Inštalácia adaptérov je veľmi jednoduchá. Najskôr jeden adaptér pripojte ethernetovým káblom k routeru a zasuňte do elektrickej zásuvky. Potom kdekoľvek do vzdialenosti 300 metrov, napríklad o niekoľko miestností ďalej, zapojte do elektrickej siete druhý adaptér a stlačte tlačidlo „pair". Práve ste vytvorili rýchle káblové pripojenie po elektrickej sieti a môžete LAN káblom pripojiť ľubovoľné zariadenie. Ako vidíte, nie je potrebné nič zložito nastavovať, všetko je okamžite pripravené na použitie.

Parametre a špecifikácia

Dosah

Dosah 300 m
Kód:  TP761w8
Produktové číslo:  TL-PA9020PKIT
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07