Obnoviť stránku

TP-LINK TL-PA4010 Starter Kit

4,7 462 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
45,90 €

TP-LINK TL-PA4010 Starter Kit

Súprava dvoch adaptérov slúžiaca pre rozvod LAN siete

Adaptéry sú ideálnou voľbou do domácností či kancelárií, kde poskytnú rovnako kvalitný prenos dát ako po klasickej ethernetovej sieti s výhodou jednoduchej inštalácie, možnosti umiestnenia do miest bez ethernetovej siete a ušetrenie finančných prostriedkov za UTP káble. Rýchle prenosové rýchlosti, úsporný režim pri nevyužívaní a podpora funkcie QoS sú len ďalšími dôkazmi jedinečnosti týchto adaptérov.


Rýchla moderná domácnosť

Prenos dát medzi adaptérmi je vďaka technológii Home Plug AV naozaj veľmi rýchly. Maximálna prenosová rýchlosť dosahujúca až neuveriteľných 600 Mbp/s na vzdialenosť až 300 metrov vám umožní prenášať veľké množstvo súborov, streamovať multimédiá v HD rozlíšení, hrať online hry a mnoho ďalšieho.


Jednoduché umiestnenie

So svojím novým ultra kompaktným prevedením a jednoduchým dizajnom sú adaptéry oveľa menšie než predchádzajúci rad powerline produktov. S hrúbkou iba 28,5 mm zapadnú aj do horšie prístupných miest, kde sa každý centimeter počíta. Nie je tak problém adaptér umiestniť napríklad za stolík pod SmartTV na stene a pripojiť ju tak do sveta internetu.


Bezpečné surfovanie

Ľahko a rýchlo pomocou stlačenia jediného tlačidla pre párovanie si nastavíte Powerline sieť s kompletným 128 bitovým AES šifrovaním, ktoré vám zaručí vysokú mieru bezpečnosti a ochráni vás pred nebezpečným vniknutím zvonku.


Úsporná prevádzka

Nová generácia adaptérov Powerline so svojím praktickým dizajnom a sofistikovaným módom pre úsporu energie spotrebuje oveľa menej energie ako predchádzajúca generácia. Akonáhle cez adaptéry po určitý časový interval neprebieha žiadny prenos dát, samy sa automaticky prepnú z pracovného do úsporného režimu a zredukujú svoju spotrebu až o 85 %.

Parametre a špecifikácia

Dosah

Dosah 300 m

Vlastnosti

LAN (fixný) 1 x
Počet kusov v balení 2 ks
Prenosová rýchlosť 600 Mb/s
Zásuvka Nepriechodné
Svetelné kontrolky Svetelné kontrolky

Parametre primárnej jednotky

WiFi Bez WiFi
Rýchlosť LAN 10/100 Mb/s
Počet portov LAN 1 ×

Parametre sekundárnej jednotky

WiFi Bez WiFi
Počet portov LAN 1 ×
Rýchlosť LAN 10/100 Mb/s

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko
Kód:  TP761v4
Záruka: 36 mesiacov
Produktové číslo:  TL-PA4010KIT
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01