Obnoviť stránku

TP-LINK TL-MR3420

4,5 74 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

TP-LINK TL-MR3420

Bezdrôtový AP/smerovač TP-Link TL-MR3420 je vybavený podporou 3G/4G modemov, vysokorýchlostného protokolu 802.11n a ponúka jednoduchý a rýchly spôsob bezdrôtového prístupu k internetu alebo ethernetu pre domácnosti alebo v rámci menšej firmy. Za viac než prijateľnú cenu tak získate zariadenie s maximálnou prenosovou rýchlosťou až 300 Mbit/s, ktorá vystačí aj pre náročnejšie činnosti, ako je napríklad streamovanie HD videí, VoIP telefonovanie či hranie online hier.


Rýchlosť na veľkú vzdialenosť

Vďaka podpore štandardu IEEE 802.11n dokáže router vytvoriť stabilné spojenie s rýchlosťou až 18× väčšou než pri bežných routeroch podporujúcich iba štandard 11 g. Maximálna prenosová rýchlosť sa pohybuje okolo neuveriteľných 300 Mbit/s a prenášanie dát tak bude naozaj rýchle. Žiadne náročné operácie ako je streamovanie HD videí či VoIP telefonovanie tak nebudú robiť problémy ani na väčšie vzdialenosti a túto výhodu tiež určite ocenia hráči online hier.

Bezproblémová funkčnosť


Kompatibilita je jedným z najdôležitejších aspektov pri kúpe 3G/4G Wi-Fi routera. Pre zaistenie čo najlepšej kompatibility medzi routermi spoločnosti TP-LINK a modemami na pripojenie k sieti operátorov má TP-LINK po celom svete profesionálne tímy testujúce funkčnosť všetkých predávaných modemov, a to vrátane tých najnovších. Nemusíte sa tak obávať prípadnej nefunkčnosti, a to ani v budúcnosti, keby ste modem náhodou vymenili.

Stratégia zálohovania 3G/WAN


TP-Link TL-MR3420 udržiava pripojenie 3G a WAN, a preto udrží užívateľa online aj v prípade, kedy jedno pripojenie zlyhá. Smerovač TP-LINK 3G poskytuje užívateľom ako preferovaný záložný režim 3G, tak aj preferovaný záložný režim WAN, zatiaľ čo ostatné značky ponúkajú buď jeden, alebo druhý. Výsledkom je vysoký stupeň flexibility pri nastavovaní siete, najmä čo sa týka nákladov na pripojenie a doby nečinnosti.
Parametre a špecifikácia:
Typ:
bezdrôtový wifi routerUSB 2.0 pre 3G modem
Rozhranie:
4× 10/100 Mbit/sec
1× USB port
1× WAN
Anténa:
3 dB zisk
Štandardy:
WiFi 802.11 b/g/n
Podpora PPPoE
Dynamic IP
Static IP
PPTP
L2TP
Podpora 3G:
UMTS/HSPA/EVDO
Maximálna rýchlosť:
300 Mbit/s
Management a správa:
web rozhranie
jednoduché tlačidlo QSS
Zabezpečenie:
šifrovanie WPA-2/WEP
Farebné vyhotovenie:
biele

Parametre a špecifikácia

Štandardy a frekvencie

Štandardy 802.11b, 802.11g, 802.11n

Funkcie

Funkcie Router

Rýchlosť

Rýchlosť WiFi prenosu 300 Mb/s

Typ

Typ Single-Band

Zabezpečenie

Šifrovanie WEP 64bit, WEP 128bit, WPA2, WPA-PSK, WPA2-PSK

Konektory

LAN 4 ×
WAN
USB 2.0

Vlastnosti antény

Zisk antény 5 dBi

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka 13,8 cm
Šírka 20,4 cm
Výška 4,4 cm

Obsah balenia

Obsah belenia Ethernetový kábel
Kód:  TP642
Produktové číslo:  TL-MR3420

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13