Obnoviť stránku

TP-LINK TL-MR3020

4,7 71 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

TP-LINK TL-MR3020

Miniatúrny Wi-Fi router pre 3G/4G modem poteší všetkých užívateľov, ktorí často cestujú a preferujú bezdrôtové pripojenie do siete. Naozaj miniatúrne rozmery routeru zabezpečili jedno z prvých miest, čo sa veľkosti týka, a skvele tak zapadne do vrecka, do batôžka alebo pracovnej tašky. Veľa možností  vďaka optimalizácii sieťového pripojenia bez obmedzenia používateľa a pokročilé spôsoby šifrovania vám poskytnú maximálny komfort i bezpečie. Vezmite si so sebou na cesty router TL-MR3020 a užívajte si bezdrôtového spojenia so svetom.

Kompaktný a prenosný


Router TL-MR3020 patrí medzi aktuálne najmenšie routery na svete a veľmi ľahko sa navyše používa. Okrem klasického využitia pre bezdrôtové pripojenie k internetu cez 3G/4G modem možno použiť aj ako prístupový bod alebo WISP klient. Pre zmenu módu stačí prepnúť prepínač na bočnej strane routera a je hotovo. TL-MR3020 je bezpochyby ideálny ako pre cestovanie, tak pre použitie doma.

STÁLE ONLINE


Ďalšia z predností toho úžasného miniatúrneho routeru je bezpochyby Mini USB port, pomocou,ktorého možno router nabíjať cez externý napájací adaptér alebo pripojením k vášmu počítaču. Ak ste na cestách, nie je nič jednoduchšie, než router pomocou USB kábla pripojiť k notebooku a podeliť sa o internetové pripojenie so všetkými kamarátmi a blízkymi.

Bezpečné pripojenie


Zabezpečte si vašu sieť jednoduchým spôsobom. Podpora WPS (WI-FI Protected Setup) vám umožní takmer okamžite nastaviť zabezpečenie siete len jediným stlačením tlačidla QSS, ktorá bude zabezpečená pomocou WPA2 šifrovanie, ktorý vám ponúkne oveľa vyššiu úroveň bezpečnosti, ako jednoduchšie WEP šifrovanie. Okrem výhody v rýchlosti zabezpečení si navyše vôbec nemusíte pamätať žiadne heslá!

Rovnomerné pripojenie


Rozvrhnite si šírku internetového pripojenia rovnomerne medzi všetkých užívateľov. Nemáte-li dostatočne rýchle pripojenie, môže dochádzať k diskriminácii pripojených užívateľov či prístrojov, ktoré potom nie sú schopné vykonávať riadne svoju prácu. Funkcia IP QoS vám umožní rozvrhnúť internetové pripojenie rovnomerne medzi všetkých užívateľov a zvýšiť tak efektivitu ich práce.

Jednoduchá inštalácia


Prvé nastavenie a spustenie routeru je veľmi jednoduché vďaka priloženému CD s asistentom pre jednoduché nastavenie. Krok po kroku budete zadávať informácie a parametre a so všetkým vrátane nastavenia bezdrôtovej siete či zabezpečením vám program pomôže. Ani nováčikovia medzi správcami routerov sa tak nebudú musieť dlhé hodiny trápiť nad tým, ako majú správne router nastaviť.
Parametre a špecifikácia:
Rozhranie:
1x LAN / WAN port1x USB1x mini USB pre napájanie
Štandard:
IEEE 802.11n
IEEE 802.11g
IEEE 802.11b
Frekvencia:
2,4 GHz
Zabezpečenie:
64/128 bit WEP, WPA-PSK / WPA2-PSK
Wireless MAC Filtering
Funkcie a vlastnosti:
Rodičovská kontrola
Rozmery:
74 x 67 x 22 mm
Obsah balenia:
TL-MR3020 router
Sprievodca rýchlou inštaláciou
Napájací adaptér
USB kábel
CD
Kábel Ethernet

Parametre a špecifikácia

Štandardy a frekvencie

Štandardy 802.11b, 802.11g, 802.11n
WiFi Typ WiFi 4

Funkcie

Funkcie Router

Rýchlosť

Rýchlosť WiFi prenosu 150 Mb/s

Typ

Typ Single-Band

Zabezpečenie

Šifrovanie WEP 64bit, WEP 128bit, WPA-PSK, WPA2-PSK

Konektory

LAN 1 ×
WAN
USB 2.0

Rozhranie

Pokročilé funkcie Virtual Server , Rodičovská kontrola
NAT funkcie Port Triggering, DMZ (Demilitarized Zone), UPnP
DHCP funkcie Server, DHCP Client List, Address Reservation

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka 6,7 cm
Šírka 7,4 cm
Výška 2,2 cm

Obsah balenia

Obsah belenia Ethernetový kábel
Kód:  TP641
Produktové číslo:  TL-MR3020
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14