Obnoviť stránku

TP-LINK TL-ER604W

4,7 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

TP-LINK TL-ER604W

VPN smerovač a Wifi router TL-ER604W od spoločnosti TP-LINK je osadený 5-gigabitovými portami pre ethernet a na bezdrôtovej sieti umožní pristupovať rýchlosťou až 300 Mbit/s. Svoje uplatnenie nájde napríklad v menších kanceláriách, ktoré vyžadujú cenovo výhodné a bezpečné zariadenie pre realizáciu VPN pripojenia do vzdialenej pobočky, rovnako ako pri náročnejších domácich užívateľoch. Smerovač podporuje VPN protokoly IPsec, PPTP a L2TP. V prípade PPTP a L2TP pritom môže zastávať úlohu klienta aj servera. Samozrejmosťou je prepúšťanie ďalších VPN spojení cez smerovač.
Hardvérový VPN engine poskytuje veľmi zaujímavý výkon, pričom smerovač dokáže udržať až 30 LAN-to-LAN či client-to-LAN IPsec spojení. K pokročilým funkciám patrí podpora šifrovania DES/3DES/AES128/AES192/AES256, autentizácia pomocou MD5 alebo SHA, podpora protokolu IKE v režime main aj aggressive a tiež manuálna či automatická správa kľúčov. Pre obranu pred externými hrozbami je model TL-ER604W vybavený automatickou ochranou a detekciou DoS útokov, medzi ktoré patrí napríklad zahltenie TCP/UDP/ICMP paketmi, TCP scanning, Ping of Death a mnohé ďalšie hrozby.
TP-LINK TL-ER604W ďalej zaujme radom nadštandardných vlastností. Podporuje až 8 rozdielnych identifikátorov bezdrôtovej siete (SSID) a umožňuje tak oddeliť bezdrôtové siete pre firemné oddelenie či užívateľské skupiny. Funkcia hosťujúca sieť zase dovoľuje vytvoriť oddelenú sieť pre zákazníkov a obchodných partnerov, ktorí vyžadujú pripojenie k internetu. Profesionálna ochrana proti bleskom je navrhnutá pre prevenciu prieniku prepätia do elektrického zariadenia. Smerovač TL-ER604W si vďaka tomu poradí s prepätím až do 4 kV.

Parametre a špecifikácia

Štandardy a frekvencie

Štandardy 802.11b, 802.11g, 802.11n

Funkcie

Funkcie Router, Klient

Rýchlosť

Rýchlosť WiFi prenosu 300 Mb/s

Typ

Typ Single-Band

Zabezpečenie

Šifrovanie WPA, WPA2, WPA-PSK, WPA2-PSK

Konektory

LAN 3 ×
WAN

Vlastnosti antény

Typ antény Odnímateľná
Zisk antény 5 dBi

Rozhranie

Pokročilé funkcie Virtual Server
DHCP funkcie Server, Client, Address Reservation, DynDNS, NO-IP
Maximálny počet SSID 8 ×

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka 12,6 cm
Šírka 20,9 cm
Výška 2,6 cm

Obsah balenia

Obsah belenia Ethernetový kábel
Kód:  TP646b
Produktové číslo:  TL-ER604W
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11