Obnoviť stránku

TP-LINK TD-W9980B

4,5 57 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

TP-LINK TD-W9980B

Router kombinovaný s modemom VDSL2 ponúka internetové pripojenie s rýchlosťou až 100 Mbps, ktoré je distribuované cez vysokorýchlostné WiFi a gigabitové porty. Uspokojí tak aj viac užívateľov naraz, ktorí chcú naplno užívať celú paletu online služieb, ako je streamovanie obrazu vo vysokom rozlíšení, videohovory, hranie hier a sťahovanie veľkých súborov.

Kľúčové vlastnosti

  • Súbežná prevádzka 2,4 a 5 GHz
  • Rýchlosť WiFi až 600 Mbps
  • Gigabitové káblové pripojenie
  • 2 USB pre zdieľanie
  • Sieť pre hostí
  • Kompatibilný s VDSL2, ADSL2+, ADSL2, ADSL

Pre každé zariadenie na dosah

Simultánna dvojpásmová prevádzka prináša dve samostatné siete, ktoré sa skvele hodia pre rozdelenie bežného a uprednostňovaného prenosu. Nenáročné činnosti, akými sú posielanie emailov alebo prehľadávanie webu, zvládne pásmo 2,4 GHz. Náročnejšie požiadavky, akými sú hranie hier online alebo streamovanie HD videa, obslúži pásmo 5 GHz.

Maximálne pokrytie WiFi signálom

Pre spoľahlivé pripojenie a plnú rýchlosť aj na veľkú vzdialenosť je pripravený pokročilý  systém antén. Sú tu hneď 3 externé antény so ziskom 5dBi pre pásmo 5 GHz a ďalšie 2 sú zabudované pre 2,4 GHz pásmo. Bezdrôtový signál sa dostane do všetkých zákutí vášho domu alebo kancelárie.

Univerzálne USB

Router/modem má okrem bežných portov aj 2 USB. Tie sa skvele hodia pre zdieľanie pripojenej tlačiarne alebo súborov na úložiskách pre rôzne zariadenia v lokálnej sieti. Aj keď nebudete doma, stále si zachováte prístup k svojim dátam vďaka FTP serveru.

 

Parametre a špecifikácia

Konektory

LAN 4 ×
WAN
USB 2.0

Rozhranie

USB funkcie Print Server

Typ

Typ VDSL
Kód:  TP785b
Produktové číslo:  TD-W9980B
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06