Obnoviť stránku

TP-LINK TD-W8980B

4,8 27 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

TP-LINK TD-W8980B

Univerzálny viacúčelový ADSL2 + modem a Dual Band router v jednom zariadení získate zaobstaraním TP-LINK TD-W8980B. Jedinečné zariadenie nahradí schopnosti hneď niekoľkých sieťových prvkov ako ADSL2 + modem, NAT router, 4-Gigabit-Port Switch a Wireless N Access Point čím si ušetríte náklady na ich obstaranie. Hodiť sa bude všetkým, ktorí chcú rozviesť internetové pripojenie cez gigabitový Ethernet alebo stabilným WiFi a to hneď v dvoch pásmach naraz, ktoré pokrýva 5 výkonných antén.

Dual Band = väčšia šírka pásma + menšie rušenie

Vonkajšie 3 odnímateľné antény majú zisk 5dBi a starajú sa o pokrytie 5GHz pásma najmä vhodného pre prevádzku náročnej na rýchlosť pripojenia ako je streamovanie HD videa a on-line hranie hier. Vnútri sú integrované ďalšie 2 antény so ziskom 3,5dBi zabezpečujúce 2,4GHz pásmo vhodné pre každodenné surfovanie na internete, alebo vybavovanie emailov. Dohromady, antény vytvárajú silné pokrytie, ktoré udržuje vysokú rýchlosť pripojenia i na väčšie vzdialenosti doma alebo v kancelárii.

Zdieľajte

K užitočnej výbave patria 2 multifunkčné porty USB 2.0 pre zdieľanie súborov medzi niekoľkými prístrojmi a počítačmi v sieti. Z bežnej tlačiarne urobíte sieťovú, pripojením k jednému z USB portov a potom už len tlačíte z akéhokoľvek počítača v sieti. Náročnejších užívateľov zaujme podpora IPsec pre tzv. VPN tunely, ktoré prinesú vzdialené pripojenie do privátnej siete pre rovnako zabezpečený prístup k dátam, ako majú miestni užívatelia. Samozrejmosťou, je potom podpora všetkých hlavných operačných systémov, medzi ktoré patrí Windows 8/7 / Vista / XP / 2000, Linux a Mac OS.

Parametre a špecifikácia

Rýchlosť

Rýchlosť WiFi prenosu 300 Mb/s

Konektory

LAN 4 ×
WAN

Rozhranie

USB funkcie Print Server

Typ

Typ ADSL
Kód:  TP785c
Produktové číslo:  TD-W8980B
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02