Obnoviť stránku

TP-LINK M7300

4,7 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

TP-LINK M7300

TP-LINK M7300

Prenosný batériový router so 4G modemom ponúka moderné technológie v oblasti mobilného pripojenia, čím najlepšie poslúži používateľom, ktorí sú často v pohybe. Vďaka vreckovej veľkosti a výkonnej internej batérii sa z routera stáva ideálne zariadenie na cesty, kde používateľom umožní 10 hodín efektívnej práce, alebo zábavy. TP-LINK M7300 je jasná voľba na každodenné cestovanie, služobné cesty, outdoorové aktivity a vlastne kdekoľvek, kde potrebujete rýchly a komfortný internetový prístup.


TP-LINK M7300

Prispôsobený na náročné online aktivity

Modem ponúka podporu technológie 4G LTE, ktorá dosahuje vysokú prenosovú rýchlosť až 150 Mbit/s. Žiadna z náročných online aktivít, či už sledovanie videí vo vysokej kvalite, rýchle sťahovanie veľkých súborov, alebo stabilné video hovory, nepredstavuje pre TP-LINK M7300 žiadny problém.


TP-LINK M7300

Modem zvládne až 10 mobilných zariadení naraz

TP-LINK M7300 dokáže v rovnakom čase pracovať celkom s 10 mobilnými zariadeniami – môžu to byť ako laptopy, tak i mobilné telefóny, alebo tablety. Výrobca však myslel aj na stolové počítače. Tým môžete zabezpečiť prístup k internetu pomocou integrovaného USB portu.


TP-LINK M7300 a jeho jednoduché uvedenie do prevádzky

Modem s kompaktným dizajnom sprevádzkujete jednoduchým vložením SIM karty: svoj vysokorýchlostný mobilný hotspot tak budete mať funkčný v priebehu niekoľkých sekúnd. Integrovaná batéria s kapacitou 2 000 mAh pre TP-LINK M7300 zabezpečí až 10 hodín prevádzky.


TP-LINK M7300

Inteligentná mobilná aplikácia dostupná zadarmo

Vďaka jednoduchej aplikácii tpMiFi (zadarmo dostupná na Google Play/iTunes) môžete TP-LINK M7300 ľahko konfigurovať z ľubovoľného zariadenia, ktoré pracuje s operačným systémom Android alebo iOS. Aplikácia vás zároveň upozorní na dátové limity, alebo umožní zdieľať súbory z pamäťovej karty.


Zdieľanie dát z pamäťovej karty

TP-LINK M7300 má integrovaný slot na microSD kartu, z ktorej môžete uložené dáta zdieľať bezdrôtovo naprieč celou sieťou.


Kľúčové vlastnosti WiFi modemu TP-LINK M7300

  • Malý a ľahký 4G WiFi router s integrovanou batériou
  • Vysokorýchlostné mobilné 4G LTE pripojenie
  • Zdieľanie mobilného pripojenia až pre 10 bezdrôtových zariadení
  • Jednoduché ovládanie pomocou aplikácie tpMiFi
  • Batérie na až 10 hodín mobility

Parametre a špecifikácia

Štandardy a frekvencie

Štandardy 802.11g, 802.11n
WiFi Typ WiFi 4

Funkcie

Funkcie Prístupový bod (Access point)

Typ

Typ Single-Band

Zabezpečenie

Šifrovanie WPA-PSK, WPA2-PSK

Vlastnosti antény

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka 6,3 cm
Šírka 10,26 cm
Výška 1,6 cm
Kód:  TP641b7
Produktové číslo:  M7300
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02