Obnoviť stránku

TP-LINK Deco M5

4,8 95 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
210,90 €

TP-LINK Deco M5

TP-LINK Deco M5

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


Dokonalé pokrytie bezdrôtovým signálom naprieč celou domácnosťou

Dômyselný systém TP-LINK Deco M5 predstavuje najjednoduchšiu cestu, ako rozšíriť WiFi signál v celom vašom dome. Z rýchleho a stabilného internetu tak môžu benefitovať všetky zariadenia na ploche až 510 m2 (pri použití troch jednotiek) alebo 350 m2 (dve jednotky). Podobne ako u routerov rovnakej značky je aj nastavenie tohto systému veľmi jednoduché a intuitívne.


TP-LINK Deco M5

Už sa nemusíte vyhýbať miestam, na ktorých pripojenie viazlo

So systémom TP-LINK Deco M5 miesta so slabým signálom prestanú existovať. Už nebudete musieť pobehovať po dome a hľadať kút s najsilnejším pokrytím. Trojica satelitov totiž zaistí rýchle a stabilné pripojenie po celom dome vrátane záhrady (max. plocha 510 m2).


TP-LINK Deco M5


TP-LINK Deco M5: 3× vyššia rýchlosť a neporovnateľne lepšia stabilita

Zdĺhavé načítanie webových stránok vás so systémom TP-LINK Deco M5 nestretne. Využíva totiž bezdrôtovú technológiu 802.11ac, ktorá v porovnaní s routermi predchádzajúcej generácie zaistí až 3× rýchlejšie pripojenie a pohodlne obslúži aj viac ako stovku pripojených zariadení. Všetko pri zachovaní vysokej rýchlosti a prvotriednej stability.


Dômyselný systém vytvára ucelenú WiFi sieť

Satelity TP-LINK Deco každému zariadeniu ponúknu najvyššiu možnú rýchlosť pripojenia a spoločne utvárajú stabilnú WiFi sieť. Akonáhle sa vzdialite mimo dosah jedného vysielača, prístup k internetu vezme na svoje plecia ďalší vysielač, ktorý je práve v dosahu. Vďaka tomu môžete ľubovoľne prechádzať domom a usadzovať sa k práci alebo zábave kde sa vám zrovna zapáči.


TP-LINK Deco M5

TP-LINK Deco M5 nastavíte cez mobilnú aplikáciu

Inštalácia celého systému TP-LINK Deco M5 prebieha cez jednoduchú mobilnú aplikáciu. Sledujte pokyny na displeji svojho telefónu a počas niekoľkých minút budete mať všetko nastavené a plne funkčné.


Zabezpečené pripojenie & filtrácia nevhodného obsahu

Všetky zariadenia získajú so systémom TP-LINK Deco M5 prémiovú ochranu vďaka bezpečnostnému balíku HomeCare. Mimo to budete mať k dispozícii funkciu rodičovskej kontroly, umožňujúcu určenie času, ktorý vaše deti trávia online, alebo blokovať závadný obsah.


Parametre a špecifikácia

Funkcie

Funkcie Prístupový bod (Access point), Router, WiFi Mesh

Typ

Typ Dual-Band

Rýchlosť

Rýchlosť WiFi prenosu 1 267 Mb/s

Štandardy a frekvencie

Štandardy 802.11a, 802.11b, 802.11g, 802.11n, 802.11ac
Pásma WiFi 2,4 GHz, 5 GHz

Zabezpečenie

Šifrovanie WPA-PSK, WPA2-PSK

Konektory

LAN 2 ×

Vlastnosti antény

Rozhranie

Pokročilé funkcie IPv6 Ready

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka 12 cm
Hmotnosť 1 450 g
Šírka 12 cm
Výška 3,8 cm

Farba

Farba Biela
Kód:  TP880a
Záruka: 36 mesiacov
Produktové číslo:  Deco M5(3-Pack)

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12