Obnoviť stránku

TP-LINK Archer VR600b

5,0 17 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

TP-LINK Archer VR600b

TP-LINK Archer VR600b

Najspoľahlivejší WiFi modem s dvojpásmovým pripojením

TP-LINK Archer VR600b podporuje moderný štandard WiFi 802.11ac a pracuje v dvoch pásmach: 2,4 GHz a 5 GHz. V porovnaní s inými routermi poskytuje stabilné internetové pripojenie bez výpadkov a skvelé pokrytie signálom vďaka trom externým anténam. S funkciou záložného napájania je navyše okrem domácností vhodný aj pre firmy, ktoré chcú mať zabezpečený prístup k internetu aj počas výpadku elektrického prúdu.


TP-LINK Archer VR600b

TP-LINK Archer VR600b ponúka dvojaké využitie

Zásluhou technológie VDSL2 ponúka router mimoriadnu rýchlosť prenosu dát až 100 Mb/s – to je, pre porovnanie, päťkrát vyššia hodnota, než akou sa môžu chváliť staršie technológie ADSL2+. TP-LINK Archer VR600 môžete využiť ako DSL modem aj bezdrôtový router: DSL port podporuje všetky štandardy od VDSL2 cez ADSL až po spomínaný ADSL2+.


TP-LINK Archer VR600b

Variabilné možnosti, ako sa pripojiť k internetu

Vďaka bohatej škále portov máte s routerom TP-LINK Archer VR600 viacero možností ako sa pripojiť k internetu. Vstup EWAN umožňuje príjem signálu z káblových, alebo optických zdrojov cez ethernetový kábel. USB port potom ponúka pripojenie cez mobilnú sieť 3G/4G.


TP-LINK Archer VR600b

Spoľahlivejšie pokrytie než u iných modemov

Ľahké šírenie bezdrôtového signálu majú na starosti výkonné externé antény. Vďaka technológii Beamforming router sám rozpozná polohu bezdrôtových zariadení a zacieli signál ich smerom, aby bolo internetové pripojenie čo najlepšie.


TP-Link Archer

TP-LINK Archer VR600b a jeho konektivita

Špičkovú rýchlosť káblového pripojenia zabezpečujú gigabitové ethernetové porty (pracujú až 10× rýchlejšie než štandardná Ethernet verzia). Cez zadný USB port môžete zase pripojiť externý flash disk, alebo iné úložisko dát a jednoducho tak zdieľať súbory s ľubovoľným zariadením naprieč celou sieťou.


TP-LINK Archer VR600b

Pokročilý čipset znižuje energetickú náročnosť

TP-LINK Archer VR600 pracuje s čipovou zostavou Broadcom, vďaka ktorej dosahuje prvotriednu kompatibilitu s väčšinou používaných modemov. Benefitom jej komponentov je výrazne nižšia energetická spotreba, než aká je u routerov bežná.


TP-LINK Archer VR600b

Jednoduchá konfigurácia cez web alebo mobilnú aplikáciu

Pri konfigurácii routera TP-LINK Archer VR600V máte na výber z dvoch variantov: môžete si zvoliť buď jednoduché webové rozhranie, alebo mobilnú aplikáciu Tether (zadarmo na iTunes/Google Play). Nastavenie je veľmi jednoduché, a to aj pri využití funkcií ako rodičovská kontrola, alebo zdieľanie médií.


Kľúčové vlastnosti routera TP-LINK Archer VR600b

  • Dvojpásmové pripojenie pre efektívne rozdelenie prenosov
  • Až 300 Mbps v pásme 2,4 GHz a 1 300 Mbps v pásme 5 GHz
  • 3 antény a Beamforming pre vysoké rýchlosti na väčšie vzdialenosti
  • Sieť pre pripojenie hostí
  • Gigabitové káblové pripojenie LAN
  • Jednoduché zdieľanie tlačiarne, súborov, alebo 3G/4G modem
  • Rodičovská kontrola pre obmedzenie prístupu detí, alebo zamestnancov
  • Aplikácia pre jednoduchšiu inštaláciu a správu
  • VPN a PPTP VPN Serve

Parametre a špecifikácia

Rýchlosť

Rýchlosť WiFi prenosu 1 300 Mb/s

Konektory

LAN 4 ×
USB 2.0

Rozhranie

Pokročilé funkcie Rodičovská kontrola

Typ

Typ VDSL
Kód:  TP785b2
Produktové číslo:  Archer VR600b
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14