Obnoviť stránku

TP-LINK Archer T4U AC1300 Dual Band

4,7 98 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
28,90 €

TP-LINK Archer T4U AC1300 Dual Band

USB adaptér TP-LINK Archer T4U

Bezdrôtový USB adaptér TP-LINK Archer T4U AC1300

  • Podporuje štandard 802.11ac
  • Súbežný prenos dát rýchlosťou 400 Mb/s v pásme 2,4 GHz a 867 Mb/s v pásme 5 GHz vytvára celkovú dostupnú šírku pásma 1 300 Mb/s
  • Antény s vysokým ziskom pre stabilný signál
  • Tlačidlo WPS pre rýchle spárovanie s WiFi routerom
  • Technológia MU-MIMO
USB adaptér TP-LINK Archer T4U

Dvojpásmová USB WiFi

Rýchle pripojenie k internetu je dnes úplnou nutnosťou. USB adaptér Archer T4U vás pripojí do modernej WiFi siete. Vďaka tomu budete môcť hrať online hry alebo streamovať HD videá.

USB adaptér TP-LINK Archer T4U

Antény s vysokým ziskom

USB adaptér Archer T4U má v sebe zabudované dve antény s vysokým ziskom. To znamená, že budete vysokú kvalitu signálu aj v miestach ďalej od WiFi routeru.

Technológia MU-MIMO

Moderná domácnosť obsahuje hneď niekoľko zariadení, ktoré sa súčasne pripájajú k internetu. Vďaka tomu dochádza k preťažovaniu centrálneho WiFi routeru. Technológia MU-MIMO (multi používateľská multiple-input multiple-output) vytvára prostredníctvom rozšíreného systému antén viac dátových tokov súčasne. Vďaka tomu výrazne pomáha zlepšiť celkový výkon WiFi siete prepojením kompatibilných zariadení MU-MIMO. Citeľné zrýchlenie prenosových rýchlostí je najviac znateľné pri používaní služieb typu streamovaného videa alebo hrania online hier.

Technológia MU-MIMO

Jednoduché pripojenie pomocou WPS

Úplne neholdujete IT a trochu sa bojíte, že nový USB adaptér nesprevádzkujete? Obavy sú zbytočné, pretože podporuje technológiu WPS (WiFi Protected Setup). V podstate len stlačte tlačidlo WPS na WiFi routeri a hneď potom na USB adaptéri. A máte hotovo!

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ pripojenia WiFi

Parametre WiFi

WiFi 802.11ac, 802.11n, 802.11g, 802.11b, 802.11a
Verzia WiFi WiFi 5

Vlastnosti

Male konektory USB-A
Funkcie WPS
Kód:  TP613b3
Záruka: 36 mesiacov
Produktové číslo:  Archer T4U
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07