Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

TP-LINK Archer C2 AC750 Dual Band

4,6 78 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

TP-LINK Archer C2 AC750 Dual Band

Router TP-LINK Archer C2 prichádza s novou generáciou štandardu WiFi – 802.11ac, ktorý môže byť aj trikrát rýchlejší ako pásmo n. Rozhýbte konečne svoju domácu sieť na plné pecky a odbúrajte vzájomné rušenie so susedovým zariadením. Nastavenie zvládne úplne každý a počas minúty budete mať hotovo. Stačí využiť dodávané inštalačné CD, podľa detailného návodu správne zapojiť káble a následne sa len tešiť z konečne rýchleho a stabilného internetu.

733 Mbps duálne pripojenie pre prácu i zábavu bez zasekávania


Router operuje na oboch pásmach 2,4 GHz aj 5 GHz súčasne, čo zaisťuje úžasný výkon bezdrôtovej siete. Simultánny dvojpásmový prenos vám ponúka flexibilitu dvoch špecializovaných sietí s mnohonásobnou šírkou pásma pre vaše potreby. 5 GHz sieť je vyhradená pre náročnejšie prenosy vrátane sťahovania veľkých súborov, streamovania HD videa alebo hrania multiplayerových kôstok. Slabšie pásmo na 2,4 GHz plne dostačuje na pohodové surfovanie internetom, sociálne siete či posielanie emailov. Stabilnýv všesmerový signál sa šíri pomocou dvoch odnímateľných antén. Pri vhodnom umiestnení nebude problém ani s pokrytím celého rodinného domčeka.

Chcete gigabit? žiadny problém


Zariadenie ďalej obsahuje USB port pre lokálne zdieľanú tlačiareň, alebo na pripojenie externých diskov. Aj v dnešnej dobe sa nájde mnoho používateľov, ktorí dávajú prednosť nejspoľahlivejšiemu riešeniu v podobe štruktúrovanej kabeláže. Štvorica prítomných gigabitových portov urobí radosť práve tejto cieľovej skupine. Až k vám dorazí návšteva, možno pre ňu vyhradiť samostatnú WiFi sieť s vlastným heslom pre prístup. Elegantné a hlavne bezpečné riešenie. Do budúcnosti sa nemusíte obávať žiadnych komplikácií. Router totiž disponuje aj plnou podporou moderného štandardu IPv6.

Podrobnú recenziu zariadení nájdete TU

Parametre a špecifikácia

Štandardy a frekvencie

Štandardy 802.11a, 802.11b, 802.11g, 802.11n, 802.11ac

Funkcie

Funkcie Router

Rýchlosť

Rýchlosť WiFi prenosu 750 Mb/s

Typ

Typ Dual-Band

Zabezpečenie

Šifrovanie WEP 64bit, WEP 128bit, WPA, WPA2, WPA-PSK, WPA2-PSK

Konektory

LAN 4 ×
WAN
USB 2.0

Vlastnosti antény

Typ antény Odnímateľná

Rozhranie

Pokročilé funkcie Odnímateľná anténa, Gigabit LAN, USB pre printserver, DMZ (De-militarised Zone), IPv6 Ready, Virtual Server , Port Triggering, UPnP, Rodičovská kontrola
DHCP funkcie Server, Client, DHCP Client List, DynDNS, NO-IP

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka 14,4 cm
Šírka 23 cm
Výška 3,5 cm

Obsah balenia

Obsah belenia Ethernetový kábel
Kód:  TP640l
Produktové číslo:  Archer C2

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02