Obnoviť stránku

Woody Hojdačka s ohrádkou, farebná

4,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Woody Hojdačka s ohrádkou, farebná

Hľadáte pre vaše dieťa kvalitnú, bezpečnú a krásnu hojdačku? Stavte na osvedčeného výrobcu tradičných drevených hračiek Woody. Hojdačka Woody s ohrádkou je vhodná už pre deti od troch rokov. Vďaka kvalitnému spracovaniu a mnohým bezpečnostným prvkom nemusíte mať o váš poklad starosť a môžete si užívať spoločné chvíle radosti naplno.

Kľúčové vlastnosti detskej hojdačky Woody Hojdačka s ohrádkou, farebná

  • Drevená detská hojdačka s ohrádkou z farebných korálikov
  • Hojdačka Woody je vyrobená z masívneho dubového a bukového dreva
  • Zvýšená zadná opierka pre maximálne pohodlie dieťaťa
  • Vďaka bezpečnostným popruhom zabraňujúcim vykĺznutiu a pádu je vhodná aj pre najmenšie deti
  • Popruhy kotvia prednú aj zadnú vodorovnú tyč, aby nedošlo k ich náhodnému uvoľneniu
  • Ohrádka je tvorená krásnymi farebnými korálikmi
  • S hojdačkou Woody nebude dieťa trpieť nepríjemnými otlakmi vďaka plnému sedadlu
  • Hojdačka je ideálna do interiéru aj exteriéru
  • Nosnosť je 30 kg
  • Woody Hojdačka s ohrádkou je vhodná pre deti od 3 rokov

Dôraz na tradičné spracovanie a bezpečnosť

Drevená hojdačka s ohrádkou značky Woody je vyrobená z odolného masívneho dubového a bukového dreva. Vďaka kvalitnému spracovaniu a bezpečnostným prvkom je vhodná už pre deti od troch rokov. Vašu ratolesť chráni pred nechceným vykĺznutím a pádom nielen ohrádkou, ale aj špeciálnymi popruhmi, ktoré kotvia predné a zadné oporné vodorovné tyče na mieste. Jednotlivé tyčky tak nemožno nadvihnúť, ak ich dospelá osoba najskôr neuvoľní zo sedadla.

Hojdačka Woody vyniká pestrými farbami a maximálnym pohodlím

Ohrádka detskej hojdačky je lemovaná farebnými korálikmi, ktoré zaujmú na prvý pohľad deti aj dospelých. Aby ste si mohli s dieťatkom užívať spoločne trávené chvíle v pohodlí, je sedadlo hojdačky plné, aby nedochádzalo k nepríjemným otlakom. Väčšie deti poteší aj zvýšená chrbtová opierka pre možnosť pohodlného opierania. Nosnosť výrobku Woody Hojdačka s ohrádkou je 30 kg.

Návod na uchytenie hojdačky:
Hojdačku zaveste na bezpečnostné háky. Pre zachovanie maximálnej hybnosti hojdačky sú optimálne háky točivé (nie sú súčasťou balenia). Výšku hojdačky upravte podľa veku dieťaťa pomocou nastaviteľných lán. Uistite sa, že hojdačka je nainštalovaná tak, aby sa zabránilo prevráteniu či inému nesprávnemu použitiu. Sedák hojdačky nesmie byť nakrivo. Z bezpečnostných dôvodov nie je vhodné hojdačku umiestňovať nad betónový, asfaltový alebo iný tvrdý povrch. Pred každým použitím výrobca odporúča vykonať kontrolu hákov, lán a drevených častí.

Rozmery hojdačky:
30 × 32 × 30 cm


Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 3 rokov

Vlastnosti

Počet miest Jednomiestna
Nosnosť 30 kg
Kód:  HRAif12112
Produktové číslo:  8591864103171

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02