Obnoviť stránku

Drevené pieskovisko so strieškou

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Drevené pieskovisko so strieškou

Ktoré malé dieťa sa nerado hrá na pieskovisku? Každé dieťa miluje stavanie báboviek či hradov z piesku! Toto detské pieskovisko s praktickou polohovateľnou strieškou sa skvele hodí na každú záhradu, na ktorej sa pohybujú malé deti. Striešku môžete nakláňať podľa sklonu slnečných lúčov a posúvať ju hore a dole. Keď ju stiahnete úplne dole, poslúži aj ako ochrana pred nečistotami a zvieratami. Rám pieskoviska je vyrobený z dreva, jeho rozmery sú 120 x 120 cm.

Parametre a špecifikácia:

Materiál:
Rám: drevo
Strieška: polyester

Rozmery:
120 x 120 cm

Maximálna výška striešky:
120 cm

Odporúčaný vek:
3+

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa českej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Kód:  HRAa1058
Produktové číslo:  8591864103140

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02