Obnoviť stránku

Star Wars Rebels - Inkvizítorov svetelný meč

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Star Wars Rebels - Inkvizítorov svetelný meč

Chcete sa cítiť ako váše obľúbená postava zo Star Wars Rebels? Tak vezmite tento neuveriteľný svetelný meč 3 v 1 a bojujte s Rebelmi rovnako ako zlovestný Inkvizitor. Vstúpte do sveta Star Wars a zažite  akcie a dobrodružstvá. Objavte galaxiu hrdinov, zloduchov, zbraní a vesmírnych lodí. S týmto úžasným mečom môžete bojovať tromi spôsobmi.

Sami si vyberte ten najlepší spôsob pre boj. Držte v každej ruke jeden meč alebo ich zasuňte dohromady, aby utvorili dvojité ostrie, ktoré je 91,5 cm dlhé. Prekvapiť môžete protivníka tiež útokom zo vzduchu pomocou vrhu okrúhlym diskom. Vžite sa do úlohy Inkvizítora, ktorý sa hnal za povstaleckými silami. Pripravte sa na epickú bitku, ukážte svoje zručnosti so svetelným mečom a ponorte sa do vzrušujúcich príbehov dobra so zlom.

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES zo dňa 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa českej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Kód:  HRAa2190
Produktové číslo:  5010994812270

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04