Obnoviť stránku

Small Foot Edukatívne počítadlo sčítanie

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Small Foot Edukatívne počítadlo sčítanie

Že je matematika zložitá a vedia ju len chlapci? Omyl! Edukatívne počítadlo Small Foot vám dokáže pravý opak. S touto malou pomôckou si deti precvičia príklady na sčítanie čísel a ľahko si tak osvoja princípy, ktoré v matematike fungujú. Ľahké precvičovanie príkladov na sčítanie a odčítanie ukáže vašim deťom, že matematika nemusí byť len nudné sedenie v školskej lavici. Počítadlo Small Foot je vhodné pre dievčatá aj chlapcov od 4 rokov.

Kľúčové vlastnosti edukatívneho počítadla Small Foot

  • Kvalitný produkt radu Small Foot od nemeckej značky Legler
  • Hračka je vhodná pre deti od 4 rokov
  • Edukatívne počítadlo, ktoré uľahčí vašim deťom porozumenie matematike
  • Hračka vyrobená z prírodných materiálov a farbená netoxickými farbami
  • Firma Legler sa zaoberá ekologickým prístupom k výrobe
  • Veľkosť počítadla je 30 × 8 × 14 cm

Kvalitné a šetrné

Firma Legler založená v Nemecku sa špecializuje na výrobu kvalitných hračiek z dreva. Všetky hračky z radu Small Foot sú vyrábané podľa prísnych európskych noriem. Farby, ktoré hračky obsahujú sú netoxické a odolné voči detským slinám. Spoločnosť Legler dbá na ekológiu a dlhodobú udržateľnosť, a preto na výrobu hračiek využíva drevo výhradne od dodávateľov, ktorí sú zapojení do projektov zalesňovania a obnovy krajiny. Drevené hračky Legler vyrobené predovšetkým z prírodných materiálov budú vaše deti baviť, rozvíjať ich haptické a zmyslové schopnosti a navyše im dokonca pomôžu pri príprave do školy.

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 4 rokov
Kód:  HRAif12310
Produktové číslo:  4020972108432

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02