Obnoviť stránku

Zmyslové kocky

5 2 hodnotení
96,97 €

Zmyslové kocky

Geniálna hračka pre malé deti od 18 mesiacov. Zmyslové kocky značky Tickit priťahujú veľkú pozornosť, deti ich donekonečna skúmajú, pretáčajú a rôzne zostavujú. Niet tiež divu. Celkom 16 kociek v štyroch rôznych tvaroch obsahuje unikátnu výplň. Pre jednotnosť navyše každý tvar ukrýva zaujímavý obsah v jednej farbe. V trojuholníkoch tak nájdete zelený akryl, vodu, guľôčky a piesok. Vo štvorcoch červený, v obdĺžnikoch modrý a v polkruhoch žltý. S tvarmi sa môžete hrať ako na stole alebo na podlahe, tak aj na svetelnom paneli, ktorý hre zase dodá nový rozmer. Rozvíjajte u detí jemnú motoriku, podporte zmyslové vnímanie a kreatívnu hru. Rámčeky zmyslových kociek Tickit sú vyrobené z odolného dreva.

Kľúčové vlastnosti zmyslových kociek

  • Geniálna hračka pre deti od 1,5 roka
  • V balení 16 zmyslových kociek s rozličnou výplňou
  • Štyri rôzne tvary, každý so 4 druhmi výplne (farebný akryl, voda, guľôčky a piesok)
  • Hrajte sa na podlahe alebo aj na svetelnom paneli
  • Zmyslové kocky majú rámček z odolného, neškodného dreva

Rozmery obdĺžnika:
140 × 70 × 40 mm

Obsah balenia:
16 veľkých blokov z tvrdého dreva v štyroch tvaroch (štvorec, obdĺžnik, trojuholník a polkruh). Obsahujúce korálky, farebný akryl, farebný piesok a bloky naplnené vodou alebo vodou s trblietkami.


Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 1,5 rokov
Odporúčaný vek od 1,5 roka

Rozvoj zmyslov

Rozvoj 3D orientácie
Kód:  HRAbz13065
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5060138820289

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18