Obnoviť stránku

Schleich 42217 Triceratops a Therizinosaurus

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Schleich 42217 Triceratops a Therizinosaurus

Hracia súprava figúrok dinosaurov Triceratopsa a Therizinosaura z kolekcie Dinosaurs od nemeckého výrobcu figúrok značky Schleich je ručne maľovaná a vyniká svojimi prepracovanými detailmi. Figúrky s rozmermi 19 × 17 × 16,5 cm sú vernou napodobeninou naozajstných zvierat. Spoznajte so svojimi deťmi svet prehistorických zvierat pomocou postavičiek Schleich, ktoré sú vyrobené z kvalitného gumového materiálu s dlhou životnosťou. Hračka je vhodná pre deti od 3 rokov.

Kľúčové vlastnosti hernej súpravy figúrok Schleich Triceratops a Therizinosaurus

  • Ručne maľované figúrky od značky Schleich
  • Verné napodobeniny dinosaurov s prepracovanými detailmi
  • Postavičky Schleich sú vyrobené z kvalitnej tvrdej gumy
  • Hračka je vhodná pre deti od troch rokov

Spoznajte zaujímavý svet prehistorických zvierat

Triceratops bol robustný štvornohý bylinožravec, ktorého výška v najvyššom bode chrbta bola až 3 m, dĺžka až okolo 9 m a váha okolo sedem ton. Bol teda zároveň jedným z najväčších známych rohatých dinosaurov. Therizinosaurus dorastal do dĺžky až 12 metrov a hmotnosti 6 ton. Tento pomerne podivný dinosaurus s veľkými pazúrmi a dlhými rukami žil asi pred 72-68 miliónmi rokov na území dnešného Mongolska. Je pravdepodobné, že aj Therizinosaurus bol operený.

Parametre a špecifikácia

Výška hračky

Výška hračky 19 cm

Vlastnosti

Druh Dinosaury
Kód:  HRAif6889
Produktové číslo:  4005086422179

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07