Obnoviť stránku

ledové kráľovstvo

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

ledové kráľovstvo

Nádherné puzzle sa známym rozprávkovým motívom Ľadového kráľovstvo. Obsahuje 35 kvalitných farebných dielikov starostlivo kontrolované laserovou technológiou. Deti nadchnú nielen postavičkou akou je roztomilý snehuliak Olaf, ale aj krásnymi princeznami Annou a Elsou. Skladačka rozvíja fantáziu aj jemnú motoriku. Odporúčaný vek od 4 rokov.

kľúčové vlastnosti

  • 35 dielikov
  • Odporúčaný vek od 4 rokov
  • obľúbený rozprávkový motív

Kvalita

Maximálnu kvalitu puzzlí zabezpečuje firma Ravensburger, ktorá bola založená už v roku 1883. Všetky dieliky skladačiek sú vyrobené a kontrolované s najväčšou presnosťou modernou technikou. Svoje výrobky predáva po celom svete a vo svojom portfóliu má cez 8 000 produktov. Ich značka modrého trojuholníka je jednou z najznámejších značiek v Nemecku.

Parametre a špecifikácia

Poznáte z

Poznáte z Frozen (Ľadové kráľovstvo)

Druh

Druh Puzzle
Kód:  HRAa6482
Produktové číslo:  4005556087662
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18