Obnoviť stránku

Play-Doh Monster truck

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Play-Doh Monster truck

Ak túžite po tom, aby vaše dieťa rozvíjalo svoju fantáziu a zároveň zlepšilo svoje kreatívne schopnosti a cit pre detail, je načase zaobstarať mu kreatívnu súpravu Play-Doh Monster truck hracia súprava. Kreatívna súprava poskytuje deťom nielen bezodnú studnicu zábavy, ale tiež možnosť precvičiť si svoje zručnosti, schopnosť vytvárať doteraz nevídané a v neposlednom rade obrniť sa trpezlivosťou. Môžete si z modelovacej hmoty vytvoriť terén, po ktorom budete jazdiť a vychutnať si tak veľa zábavy.


Kľúčové prednosti súpravy Play-Doh Monster Truck hracia súprava

  • Vďaka špeciálnej modelovacej hmote si dieťa môže vytvoriť auto podľa svojho vkusu
  • Balenie Play-Doh obsahuje hmotu na tvarovanie terénu, po ktorom môžete jazdiť
  • Vymodelujte si autíčko
  • Hra rozvíja detskú fantáziu a kreativitu
  • Vhodné pre deti od 3 rokov

Rozvíjajte detskú kreativitu s Play-Doh

Rozvíjať a podporovať detskú fantáziu a kreativitu je vhodné už od najnižšieho veku. Aby dieťa dobre prospievalo, je potrebné dopriať mu priestor na hru a poznanie. Presne toto v sebe kombinuje kreatívna súprava Play-Doh, ktorá je určená práve pre malé deti a pomocou najrôznejších veselých farieb a tvarov ich hrou učí spoznávať nové veci. 

Play-Doh obsahuje špeciálne formičky

Vďaka špeciálnym formičkám môže vaše dieťa vyrobiť auto, ktoré si dotvorí podľa svojich predstáv. Vytvorte si pomocou formičiek tiež terén, po ktorom budete s autom Monster Truck jazdiť.

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 3 rokov

Vlastnosti

Typ Modelovacia hmota
Vlastnosti Nelepí sa
Obsah balenia Bábovky
Kód:  HRAbz22611
Produktové číslo:  5010993881727

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03