Obnoviť stránku

Nerf Elite Firestrike

4,0 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Nerf Elite Firestrike

Ak patríte medzi fanúšikov pištolí Nerf Elite, potom vás poteší detská pištoľ Firestrike s bubnovým zásobníkom z radu N-Strike Elite. Jej veľkou prednosťou je laserový lúč, vďaka ktorému presne zamierite na cieľ aj za zlých svetelných podmienok či v tme, a to do vzdialenosti až 4,5 metra. Nejedná sa o skutočný laser, ale o optikou sústredené červené LED svetlo, ktoré je pre zrak úplne neškodné. Ďalšou výhodou pištole Firestrike je dostrel šípok až na 23 metrov, vďaka čomu sa vám podarí hladko zneškodniť súpera a stanete sa tak neporaziteľnými. K jej vybaveniu patrí adaptér Tactical Rail, ktorý je kompatibilný s ďalším príslušenstvom N-Strike, čo vám umožní rozšíriť svoje bojové možnosti.  

Kľúčové vlastnosti detskej pištole Nerf Elite Firestrike

  • Bubnový zásobník
  • Laserové zameriavanie až do 4,5 metrov
  • Dostrel šípok až na 23 metrov
  • Adaptér Tactical Rail
  • Jednoduché ovládanie
  • 3 penové šípky

Ľahké zneškodnenie súpera

Automatická pištoľ Nerf je vyrobená z kvalitného a veľmi odolného plastu, ktorý ľahko odolá všetkým zásahom v priebehu boja. Vďaka svojej nízkej hmotnosti sa v detských rukách pohodlne drží, jej ovládanie je veľmi jednoduché. Šípky sú vyrobené z mäkkej peny, sú bezpečné, deťom pri hraní nehrozí žiadne nebezpečenstvo. Je čas nastoliť na Zemi poriadok. Stačí si len pred bitkou doplniť zásobník, zamieriť laserový lúč a napínavé dobrodružstvo môže začať.
Doplňujúce informácie:
Vhodné:
pre chlapcov
Napájanie:
Batérie AAA (nie sú súčasťou balenia)
Obsah balenia:

  • pištole Firestrike
  • 3 šípky

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Farba Sivá, Žltá
Kód:  XXHRA074h
Produktové číslo:  5010993303793

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02