Obnoviť stránku

Monster High - Monštrózne splynutie naraz kríženci Dracubecca

Monster High - Monštrózne splynutie naraz kríženci Dracubecca

Séria bábik Monster High Monštruózne splynutie sa inšpirovala novým rovnomenným filmom a prichádza potešiť (či postrašiť?) malé princezné v ešte originálnejšom a příšeráčtějším dizajnu ako kedykoľvek predtým! Ako sme už u týchto monštruóznych slečien zvyknutí, aj tentoraz nás uchváti svojim k dokonalosti vyvedeným outfitom. Avšak teraz sa v nich predvádza nápadití kríženci našich obľúbených príšeriek, ktorí nám doslova vyrazia dych svojím hrozným vzhľadom!

Zaujíma vás, kto vznikne skrížením Draculaura a Robbecy Steam? No predsa nikto iný, než Dracubecca - Kráska s bledou pleťou, ktorá sa pýši extra hustou čiernou hrivou a výstredným oblečením aj doplnky. O tejto vskutku zvláštne kríženca je známe, že má strašidelne sladkú povahu, o čom vypovedajú jej zabijácke topánky! Koho by táto svojrázna príšerka nezaujala? Sada obsahuje plne kĺbovou bábiku (vrátane zápästia), doplnky, hrebienok a denník v angličtine. Výrobok je vhodný pre deti od 6 rokov veku.

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Kód:  HRAa1776b
Produktové číslo:  ASRT887961019209

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01