Obnoviť stránku

Monster High - rozkvitanie Venus McFlytrap

Monster High - rozkvitanie Venus McFlytrap

Bábika Venus McFlytrap je so svojimi kamarátkami Catrine DeMew a Jane Boolittle svedkom neobyčajnej udalosti. Len raz za 1300 rokov rozkvitá Mŕtva kvetina a Monster High pri tejto príležitosti organizuje školský ples. Študenti majú pre strach urobené, ale čo keď sa prihodí niečo zlé? Prinesie so sebou tajomná kvetina čierna kúzla? Staň sa aj ty súčasťou Monster High a zaži obrovské dobrodružstvo!

Bábiky sú oblečené v osobitných šatôčkach inšpirovaných hrozivým rozkvétáním, zdobia je navyše doplnky, ktoré podčiarkujú ich premenu v záhadný kvet. Každá si so sebou nesie nepostrádateľné záhradné náradie. Čo vypestujú vo svojom kvetináči? Presvedčí sa sama!
Motív:
Monster High
Obsah balenia:
Bábika
Záhradné náradie
Kvetináč
Rozmery:
21 × 33 × 7 cm
Odporúčaný vek:
od 6 rokov
Hra čka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Je vyhlásenie o zhode CE.

Kód:  HRAa3726a
Produktové číslo:  ASRT0887961037302

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17