Obnoviť stránku

Monster High - Škola duchov Clawdeen Wolf

Monster High - Škola duchov Clawdeen Wolf

Obrovské tajomstvo skrýva Clawdeen Wolf so svojimi kamarátkami Draculaura, Spectra a Twyla. Existuje strašidelná Škola duchov, do ktorej sa málokto odváži vstúpiť. Naše monsterky sa však spojí s novými kamarátmi, z tohto priateľstva potom čerpajú veľkú silu nutnú na prekonanie zla. Podarí sa im to?

Do svojho boja vstupujú v štýlovom oblečení, takže si ich niekto ľahko môže pomýliť so samotnými duchmi. Úžasná je kombinácia transparentných prvkov, pastelových odtieňov a reťazí. Bábika má svoj ??stojan a kefa pre vytváranie neuveriteľných účesov. Nádherný darček pre malé slečny!
Rozmery: 15 x 33 x 7 cm
Odporúčaný vek:
od 6 rokov
Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Je vyhlásenie o zhode CE.

Kód:  HRAa3719a
Produktové číslo:  ASRT0887961037647

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04