Obnoviť stránku

Vysokozdvižný vozík Linde šlapací

Vysokozdvižný vozík Linde šlapací

Šliapací vysokozdvižný vozík Linde bol navrhnutý podľa skutočných vozíkov. Je to úplne bezpečná a vysoko stabilná hračka nemeckej kvality, ktorá nadchne každého chlapca. Vozík je individuálne nastaviteľný. Má volant s klaksónom a protišmykové pedále. Kabína s malou strieškou je odnímateľná. Súčasťou vozíka je plne pohyblivá radlice. V balení nájdete aj paletu, na ktorú možno umiestniť drobný náklad a premiestniť ho na miesto určenia. Vysokozdvižný vozík je vyrobený z odolných a zdravotne nezávadných materiálov. Má oblé bezpečné hrany a aj napriek svoju robustnosť je ľahko ovládateľný. Na vozík boli použité farby s UV ochranou pre ich stálosť a odolnosť. Vysokozdvižný vozík Linde je vhodný pre deti od troch rokov.

Kľúčové vlastnosti šlapacieho vysokozdvižného vozíka Linde

  • Navrhnutý podľa skutočných vozíkov
  • Bezpečná a vysoko stabilný hračka spĺňajúce bezpečnostné normy
  • Šliapací vysokozdvižný vozík Linde s plne pohyblivou radlicou a paletou
  • Radlica sa môže pohybovať dopredu a dozadu, hore a dole
  • Nosnosť radlice je 3 kg
  • Sedadlo možno oddialiť alebo prisunú k volantu
  • Vysokozdvižný vozík je vybavený odnímateľnou kabínou
  • Pedále majú protišmykovú úpravu
  • Vozík je robustný, ale ľahko ovládateľný
  • Vysokozdvižný vozík je určený pre deti od 3 rokov

S funkciami ako skutočný vysokozdvižný vozík

Sedenie vo vysokozdvižnom vozíku Linde možno individuálne prispôsobiť výške dieťaťa. Sedačku je možné priblížiť alebo vzdialiť od volantu a pedálov. Na volante je klasický klaksón. Šlapacie pedále sú s protišmykovou úpravou. Vozík je vybavený odnímateľnou kabínou pre vodiča. Tá vďaka malej strieške chráni malého vodiča pred priamym slnečným svitom. Vozík je poháňaný reťazou, ktorý možno v prípade potreby dotiahnuť pomocou integrovaného zariadenia. Má osové riadenie a vzadu je vybavený ťažným zariadením. Súčasťou vysokozdvižného vozíka Linde je radlice, ktorá sa môže pohybovať nielen hore a dole, ale aj dopredu a dozadu. Nosnosť radlice je 3 kg.

Rozmery (š × d × v):
56 × 130 × 105 cm

Max. výška dieťaťa:
140 cm

nosnosť:
50 kg

Záťaž radlice:
3 kg

Hmotnosť balenia:
22 kg

Rozmery balenia:
100 × 58 × 55 cm

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 3 rokov

Hmotnosť

Hmotnosť 22 kg

Vlastnosti a vybavenie

Dizajn Traktora
Kód:  HRAif12481
Produktové číslo:  4004943565806

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01