Obnoviť stránku

Gábinin kúzelný domček Bazénová hracia súprava

Garancia najlepšej ceny
31,90 € 32,90 €

Gábinin kúzelný domček Bazénová hracia súprava

Pripravte sa na mačkársku zábavu pod slnkom s Gábi a Rybočkou s Gábininým kúzelným domčekom bazénová hracia súprava! Pridajte sa ku Gábi a Rybočke s ich farebnými chvosty morských panien a prežite s nimi deň plný zábavy pri bazéne! Ale predtým, než vyrazíte, si rozbaľte svoju krabičku s prekvapením, rovnako ako to robí Gábi v seriáli, a odhaľte hračku, ktorá sa pripojí k dobrodružstvu! Po rozbalení krabičky sa vydajte k bazénu a objavte skrytý portrét sestry Rybočky – Slunečka – v obrie mušle pod šmykľavkou! Než vyleziete po rebríku na vrchol šmykľavky, nasaďte si Gábinin chvost morskej panny. Potom nechajte Gábi a Rybočku postriekať teplou vodou od chobotničky Kočičeň, aby ich úžasné chvosty morskej panny zmenili farbu. A potom sa skĺznite dole a šplechnite do vody! Po niekoľkých jazdách dole po šmykľavke si Gábi môže chvost morskej panny zložiť a odpočívať s Rybočkou na nafukovacích ležadlách, kde spolu strávia zvyšok dňa odpočinkom pri bazéne!

Herná súprava na ešte viac vzrušujúcich dobrodružstiev

Deti si zamilujú prehrávanie svojich obľúbených scén pri bazéne s Gábi a Rybočkou zo seriálu Gábinin kúzelný domček. Na ešte viac vzrušujúcich dobrodružstiev pri hraní pripojte rebrík do horného poschodia Gábininho kúzelného domčeka a zahájte bazénovú párty s Gábi, Rybočkou a ostatnými mňautastickými mačacími kamarátmi, ako je Torta a Pandy Ťapka! (Domček a figúrky sa predávajú samostatne. ) A ako posledné prekvapenie si naskenujte QR kód, ktorý je vo vnútri krabičky s prekvapením z Kúzelného domčeka a odomknite si špeciálnu odmenu v bezplatnej aplikácii Gábinin kúzelný domček (k dispozícii na iOS a Android). Plyšové hračky, bábiky, figúrky a herné súpravy na motív Gábinina kúzelného domčeka sú perfektnými hračkami pre dievčatá a chlapcov, ktorí radi zapájajú svoju predstavivosť k vytvoreniu svojho vlastného sveta Kúzelného domčeka, takže sa pripravte na nekončiace dobrodružstvo skĺzavanie a špliechanie s Gábininým kúzelným domčekom.  

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Určenie Pre dievčatá
Vhodné od 3 rokov

Výška hračky

Výška hračky 8,3 cm

Poznáte z

Poznáte z Gábinin kouzelný domek

Vlastnosti

Typ Hracia súprava
Druh Postavičky, Zvieratká
Použitie Na hranie
Počet figúrok 3 ks
Materiál Plast

Herné súpravy

Počet kusov v súprave 9 ks

Druh

Druh Figúrky

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie Nie
Kód:  HRAls5349
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  778988492598

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06