Obnoviť stránku

Colop Nio Sada (pečiatka + vankúšik sivej farby + kód na vlastné online definovanie odtlačku)

27,90 €

Colop Nio Sada (pečiatka + vankúšik sivej farby + kód na vlastné online definovanie odtlačku)

Colop Nio Sada je vhodná pre všetkých, ktorí túžia mať svoju vlastnú a dokonale originálnu pečiatku. Stačí si zakúpiť sadu Colop Nio, ktorá obsahuje pečiatku s vankúšikom sivej farby a unikátnym kódom na výrobu vášho vlastného motívu. Ten si pritom jednoducho vytvoríte v online kreatore, ktorý ponúka nespočet možností na tvorbu motívu. Tento motív vám bude v priebehu dvoch dní odoslaný. Vďaka sade Colop Nio budete môcť svoje výrobky či materiály skutočne originálne opečiatkovať.


Kľúčové vlastnosti pečiatky Colop Nio Sada (pečiatka + vankúšik v sivej farbe + kód na vlastné online definovanie odtlačku)

  • Sada na výrobu vlastnej pečiatky
  • Súčasťou sady pečiatka so sivým vankúšikom
  • Pri pečiatke nájdete tiež kód na výrobu vášho vlastného motívu
  • Jednoduché vytvorenie motívu v online kreatore
  • Po vytvorení vám bude motív do 2 dní odoslaný
  • Pečiatku Colop Nio možno použiť na výrobky či firemné materiály

Vytvorte si svoju jedinečnú pečiatku

Potrebujete si vytvoriť vlastný motív na pečiatku? Určite si kúpte túto kreatívnu a praktickú sadu Colop Nio, ktorá obsahuje pečiatku, vankúšik v sivej farbe a kód na vlastné online definovanie odtlačku. Pečiatku potom následne môžete využiť na svoje jedinečné výrobky, firemné materiály alebo listy. Fantázii sa medze nekladú. Pečiatku zaiste ocenia aj vaše ratolesti, ktoré môžu ozvláštniť svoje kreatívne výrobky.

Vlastné online definovanie odtlačku

Colop Nio Sada vám umožní pomocou online kreatora vytvoriť si svoju vlastnú pečiatku presne podľa vašich predstáv. V kreatore nájdete aj hŕbu návrhov, ktoré môžete potom sami dotvoriť. V priebehu dvoch dní vám bude motív odoslaný do Slovenskej republiky z Belgicka. Veľkou výhodou je to, že nemusíte už nič navyše platiť.



Kód:  HRAbz01998
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5420078610522
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12