Obnoviť stránku

CARAN D'ACHE grafitová súprava Art by 14 ks

68,90 €

CARAN D'ACHE grafitová súprava Art by 14 ks

ART BY Sketching 14 Products Art by Caran d' Ache predstavuje nové sady na kreslenie a skicovanie. Sada špičkových umeleckých výrobkov spĺňa požiadavky najnáročnejších akademických používateľov. Produkty Art By Caran d' Ache sú ideálne pre študentov umenia, rovnako ako pre umelcov a profesionálov v oblasti designu. Vhodné pre živé modelové štúdie, tieňovanie a skicovanie . Zahŕňa doplnkové umelecké produkty pre skice, kresby a detailné ilustrácie.

Obsah balenia:
Grafitové ceruzky: 3 mäkké (9B, 6B, 4B), 1 stredná (2B) a 2 tvrdá (H, 4H) 1 Technalo 3B, vode rozpustná grafitová ceruzka 1 Grafstone 6B, čistá grafitová tuha 1 „Charcoal Black soft“ grafitová ceruzka 1 × 9B a 1 × 3B Grafcubes, surový grafit

Príslušenstvo:
Extra-jemná guma, strúhadlo, brúsny papier

Štandardy:
Swiss Made, FSC™

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Deti
Určenie Unisex

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie Nie

Čo musíte vedieť

Určenie Pre všetkých
Vhodné od 6 rokov
Kód:  CARda07h
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  776.714

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11