Obnoviť stránku

Barbie Modelka - Blonďavá modelka v ružových šatách

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Barbie Modelka - Blonďavá modelka v ružových šatách

Bábika Barbie - Modelka je krásna bábika so štíhlou postavou, nádhernými očami a nežným vzhľadom. Bábika je oblečená do super módnych šiat, ktoré sú vhodné do spoločnosti alebo priamo na prehliadkové mólo. Model týchto šiat dokonale dopĺňa krásna kabelka a elegantné črievičky. Módne detaily tejto bábiky sú inšpirované internetovým seriálom Barbie Life in the Dreamhouse.

Nežná kráska sa chystá večer do spoločnosti. Aké šaty si dnes vyberie? Rozhodne je potrebné zladiť k sebe farbu šiat a doplnkov, aby výsledok bol dokonalý! Bábika Barbie vždy vie, ako dievčatká a ostatných svojich priaznivcov očariť. Dlhé lesklé vlasy bábiky sa dajú prečesávať hrebeňom a upravovať do najrôznejších účesov. Potešte svoje dievčatko a darujte jej skutočnú krásku, ktorú môže obliekať, česať a s ktorou zažije množstvo krásnych hier a dobrodružstiev!

Špecifikácia:

Odporúčaný vek:
Od 3 rokov

Výška:
29 cm

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa českej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Parametre a špecifikácia

Značka a edícia

Značka Barbie
Kód:  HRAa751h
Produktové číslo:  ASRT746775371340

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11