Obnoviť stránku

Toyota Super Jeans J15 black

4,7 11 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Toyota Super Jeans J15 black

Toyota Super Jeans 115 predstavuje unikátny, výkonný šijací stroj vyznačujúci sa nízkou hmotnosťou, vyváženým chodom a minimálnou hlučnosťou, ktorý bol vyvinutý špeciálne pre prešívanie džínsoviny. Špeciálna konštrukcia a klzná pätka umožňujú prešitie až 12 vrstiev látky aj silných švov, ale ľahko si poradí aj s veľmi tenkými materiálmi. Stroj ponúka 15 druhov najpoužívanejších stehov - základný priamy, kľukatý, slepý pre úpravu dĺžky odevov, niekoľko dekoratívnych aj pružných, vrátane 4-krokového šitia gombíkovej dierky. Navyše môžete plynule regulovať dĺžku stehu a šírku stehu až do veľkosti 4 mm. Samozrejmosťou je šitie dvojihlou, spätný chod, voľné rameno alebo osvetlenie.
Farebný grafický návod umiestnený priamo na stroji vás prevedie všetkými postupmi prehľadne krok za krokom. Počas šitia celkom iste oceníte intuitívne nastavenie všetkých prvkov, zaklapávacie ľahko vymeniteľné šijacie pätky, horizontálny chápač pre jednoduché vkladanie a kontrolu spodnej cievky alebo automatické ovládanie sily vpichu ihly. Ergonomický tvar zaručuje, že používanie stroja je pohodlné aj po dlhšej dobe.
Šijací stroj má v označení skratku ECO. Toto označenie nesú šijacie stroje vyrobené najmodernejšou technológiou šetriace pri výrobe prírodné zdroje a energiu. Úplne novým prvkom potom je použitie vysoko pevnej a kvalitnej ocele pre konštrukciu hlavných častí stroja, pri výrobe ktorých sa spotrebuje len zlomok energie potrebnej na výrobu hliníka, z ktorého je vyrobená väčšina bežných šijacích strojov. Oceľové časti sú navyše ľahšie a pevnejšie, čím je zaručená dlhšia životnosť stroja i jednoduchšia manipulácia pri prenášaní.
Parametre a špecifikácie:
Vlastnosti:
15 šijacích programov - dekoratívne, úžitkové i strečové
4-krokové šitie gombíkových dierok
plynulá regulácia dĺžky a šírky stehu
rotačný horizontálny chapač
rýchly elektronický systém navíjania cievky
jednoduché navliekanie vrchnej nite
ergonomický tvar
vstavaná príručka obsluhy
veľký priestor pod ramenom stroja
Príslušenstvo:
5 rôznych prítlačných pätiek vrátane špeciálnej pätky na prešitie rifľoviny
sada ihiel
špáradlo
2 náhradné cievky
Prevedenie:
čierna
Rozmery:
41 x 19,8 x 29,4 cm
Hmotnosť:
4,9 kg

Parametre a špecifikácia

Funkcie

Funkcie Automatický navliekač nite, Voľné rameno, Šitie dvojitou ihlou, Osvetlenie

Vlastnosti

Počet druhov stehov 15
Počet šijacích programov 15
Druhy stehov Základný, Dekoratívny
Dĺžka stehov 4 mm
Šírka stehov 5 mm
Navliekanie nite Automatické
Typ Mechanický
Gombíková dierka Štvorkroková
Kód:  EPV106c
Rozšírená záruka: +12 mesiacov
Produktové číslo:  5411450003735
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16