Obnoviť stránku

Toshiba Satellite Pro R40-C

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Toshiba Satellite Pro R40-C

Kompaktný notebook Toshiba Satellite Pro R40 vám poskytne perfektné zázemie pre prácu nielen v kancelárii, ale aj na cestách. Notebook využíva výkonný dvojjadrový procesor Intel Skylake, ktorý zaistí hladký chod všetkých vašich aplikácií. Telo notebooku je vyrobené z plastu, napriek tomu budí elegantný dojem. Tento model je vhodným pracovným nástrojom do všetkých kancelárií a na cesty. Nainštalovaný operačný systém je najnovší Windows 10.

Kľúčové vlastnosti

  • Displej s matným povrchom zamedzujúcim nežiaducim odleskom
  • Rýchly procesor Intel s nízkou spotrebou
  • Veľký disk pojme mnoho dokumentov, videí a fotografií
  • Rýchle porty USB 3.0
  • HD webkamera pre plynulé video konverzácie
  • Predinštalovaný systém Windows 10

Skvele vybavený

Zobrazenie zabezpečuje 14" veľký displej s LED podsvietením a rozlíšením 1 366 × 768. Povrch displeja je matný a vďaka tomu môžete pracovať v akýchkoľvek podmienkach bez toho, aby vás obmedzovalo slnečné svetlo. Na vaše dáta je pripravený rýchly pevný disk s kapacitou 500 GB.

Parametre a špecifikácia

Kód:  NV351m0NAD
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06