Obnoviť stránku

TOSHIBA MW-MG20P (BK)

4,5 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

TOSHIBA MW-MG20P (BK)

Voľne stojaca mikrovlnná rúra s grilom Toshiba MW-MG20P v elegantnom čiernom vyhotovení disponuje objemom 20 litrov a 9 stupňami výkonu na pohodlnú a rýchlu prípravu jedla. Okrem klasického ohrevu disponuje mikrovlnná rúra funkciou grilu a rozmrazovania. Nechýba ani praktický časovač či automatické programy na jednoduchšiu prípravu mäsových pokrmov.

Kľúčové vlastnosti mikrovlnnej rúry Toshiba MW-MG20P (BK)

  • Príkon 1 270 W (ohrev 800 W, gril 1 000 W)
  • Kapacita 20 litrov
  • 9 úrovní výkonu
  • Rozmrazovanie
  • Automatické programy
  • Otočný tanier s priemerom 25,5 cm
  • Časovač
  • Vnútorné LED osvetlenie

Japonská kvalita

Zvoľte kvalitnú japonskú značku elektrospotrebičov Toshiba a doprajte si najvyššiu kvalitu v kombinácii s najmodernejšími technológiami. Mikrovlnná rúra s grilom Toshiba MW-MG20P uľahčí váš každodenný život a navyše sa vďaka elegantnému a minimalistickému dizajnu stane atraktívnym doplnkom každej modernej kuchyne.

Mikrovlnná rúra Toshiba MW-MG20P s funkciou grilu

S mikrovlnnou rúrou Toshiba si môžete dopriať obľúbené grilované pokrmy bez ohľadu na ročné obdobie. Vďaka výkonnému 1 000 W grilu vykúzlite chrumkavé a dokonale prepečené stehienka, krídelká, steaky, ryby a pod., ktorých príprava bude oveľa rýchlejšia ako v klasickej rúre.

Toshiba MW-MG20P ponúkne 9 stupňov výkonu

Pomocou mechanického voliča ľahko zvolíte požadovaný výkon pre rôzne typy pokrmov. Nízke stupne sú vhodné na rozmrazovanie potravín, ohrev polievky, guláša alebo rýb. Stredne vysoký stupeň je ideálny na ryžu, mäso a hotové jedlá. Vysoký výkon zaistí rýchly ohrev vody alebo zeleniny. Nechýbajú ani 3 voliteľné programy – C1 aktivuje gril na pečenie klobás, steakov alebo morských plodov, C2 umožní piecť väčšie kúsky mäsa a C3 zaistí pečenie veľkých porcií mäsa alebo chleba.

Rýchle rozmrazovanie

Ponáhľate a potrebujete rýchlo rozmraziť potraviny vytiahnuté z mrazničky? Pre mikrovlnnú rúru s grilom Toshiba MW-MG20P to nebude žiadny problém. Pomocou otočného voliča plynule nastavíte rozmrazovanie potravín podľa času alebo hmotnosti a za chvíľku môžete servírovať hotové jedlo.

Časovač na 35 minút

Otočením gombíka nastavíte dobu ohrevu pokrmu v rozmedzí 0 až 35 minút. Mikrovlnná rúra Toshiba MW-MG20P spustí varenie a po uplynutí nastaveného času sa automaticky vypne. O dokončení prípravy vás informuje akustickým signálom.

Mikrovlnná rúra Toshiba MW-MG20P v elegantnom čiernom vyhotovení

Mikrovlnná rúra Toshiba MW-MG20P na prvý pohľad zaujme elegantným čiernym vyhotovením, vďaka ktorému sa stane atraktívnym doplnkom kuchyne. Navyše spotrebič môžete zladiť s ďalším nábytkom či iným zariadením v interiéri.

Mikrovlnná rúra Toshiba MW-MG20P disponuje bezpečnou konštrukciou

Materiály použité na výrobu mikrovlnnej rúry spĺňajú prísne štandardy kvality a poskytujú najvyššiu úroveň požiarnej bezpečnosti.

Stabilný otočný tanier

Otočný sklenený tanier s priemerom 25,5 cm má veľkú stabilitu, vďaka čomu je umiestnenie a vybratie pokrmu z mikrovlnnej rúry oveľa jednoduchšie a bezpečnejšie.

LED osvetlenie

Moderné LED osvetlenie vnútorného priestoru mikrovlnnej rúry Toshiba MW-MG20P vám umožní kontrolovať pokrm počas jeho prípravy.

Parametre a špecifikácia

Vyhotovenie mikrovlnnej rúry

Umiestnenie Voľne stojaca
Farba Čierna
Otváranie dvierok Do strany

Rozmery mikrovlnnej rúry

Vonkajšia výška 25,9 cm
Vonkajšia šírka 48,8 cm
Vonkajšia hĺbka 33,4 cm
Vnútorná výška 20,6 cm
Vnútorná šírka 30,4 cm
Vnútorná hĺbka 30,6 cm

Funkcie a ovládanie mikrovlnnej rúry

Ovládanie Manuálne
Vlastnosti a funkcie Rozmrazovanie, Gril, Časovač, Automatické programy

Výkonnostné charakteristiky mikrovlnnej rúry

Príkon 1 270 W
Výkon grilu 1 000 W

Dizajn

Dizajn Klasický
Kód:  TSHMW004
Produktové číslo:  MW-MG20P (BK)
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19