Obnoviť stránku

TOSHIBA GR-RF532WE-PGJ(22)

+ 10 rokov záruka na invertorový kompresor
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

TOSHIBA GR-RF532WE-PGJ(22)

V prípade, že hľadáte kvalitne spracovanú chladničku s veľkým vnútorným priestorom, potom je pre vás americká chladnička TOSHIBA GR-RF532WE-PGJ ideálnym riešením. Umožní vám jednoduchú reguláciu teploty v špeciálnej priehradke v rozmedzí od -2 do +3 °C, takže chladničku v priebehu chvíle hravo premeníte na mrazničku. Môžete si tak vždy navoliť ideálnu teplotu, v závislosti od aktuálnej situácie a druhu uchovávaných potravín. Chladnička TOSHIBA GR-RF532WE-PGJ je navyše vybavená veľkým množstvom praktických funkcií, ktoré zabezpečia dokonalé prostredie pre dlhú čerstvosť a trvanlivosť vašich potravín.

Kľúčové vlastnosti americkej chladničky TOSHIBA GR-RF532WE-PGJ


  • Energetická trieda A++
  • Trojitá cirkulácia vzduchu
  • Objem 582 l (chladnička 370 l, mraznička 212 l)
  • Technológia pre udržanie čerstvosti
  • Nastaviteľná vlhkosť
  • Hlučnosť 42 dB
  • Snímače pre korekciu teploty
  • Farba black glass
  • Technológia pre rýchlejšie chladenie
  • Rozmery: 1 898 × 833 × 685 mm

Trojitá cirkulácia pre správnu teplotu

Pre precízne chladenie a udržiavanie správnej teploty je americká chladnička TOSHIBA GR-RF532WE-PGJ vybavená 3 samostatnými okruhmi. Dokonalé odstránenie pachov a udržiavanie vlhkosti je zabezpečené 2 samostatnými chladiacimi systémami.

Ventilátor s kompresorom pre tichú prevádzku a úsporu energie

O stabilnú a veľmi tichú prevádzku chladničky TOSHIBA GR-RF532WE-PGJ sa stará kvalitný ventilátor s kompresorom. Vďaka tomu je zaistená až 20 % úspora energie a výrazne obmedzená poruchovosť chladničky, takže ju môžete bez obáv používať veľmi dlhú dobu.

Citlivé čidlá pre korekciu teploty

Americká chladnička TOSHIBA GR-RF532WE-PGJ disponuje radarovými snímačmi, ktoré detegujú rozdiely v teplote vznikajúce rozdielnou teplotou vložených potravín. Vďaka tomu bezpečne upravujú celkovú teplotu vo vnútri chladničky a obmedzujú jej kolísanie.

40-litrový priestor americkej chladničky s nastaviteľnou teplotou

Pre bezpečné uchovanie čerstvých potravín je americká chladnička TOSHIBA GR-RF532WE-PGJ vybavená priestorom s nastaviteľnou teplotou s objemom 40 l. Vnútri tohto priestoru možno zvoliť tri režimy chladenia v rozmedzí od -2 do + 3 °C. Ide o mierne mrazenie, nulovú teplotu či režim ovocie a zelenina.

Nastaviteľná vlhkosť chladničky TOSHIBA

Chladnička TOSHIBA GR-RF532WE-PGJ poskytuje 3 nastaviteľné úrovne vlhkosti. Vyberať môžete medzi nízkou, strednou a vysokou úrovňou, takže vždy dosiahnete optimálnu vlhkosť. Vďaka tomu si môžete byť istí, že vám chladnička TOSHIBA GR-RF532WE-PGJ poskytne dokonalé podmienky na uchovávanie rôznych druhov potravín.

Technológia pre udržanie čerstvosti

Americká chladnička TOSHIBA GR-RF532WE-PGJ disponuje technológiou Plasma Pure, ktorá produkuje ióny a elektróny, čím neutralizuje pachy a ničí baktérie. Vďaka tomu je výrazne predĺžená životnosť uchovaných potravín.

Rôzne varianty chladenia v americkej chladničke TOSHIBA

Pri používaní americkej chladničky TOSHIBA GR-RF532WE-PGJ môžete vyberať z rôznych možností chladenia. Chladiť možno zároveň celú chladničku, ale tiež iba horné či dolné časti. Horný oddiel chladničky možné navyše úplne vypnúť a mraziť iba spodnú časť, čo je ideálne napríklad v čase dovolenky.

Technológia pre rýchlejšie chladenie

Americká chladnička TOSHIBA GR-RF532WE-PGJ je vybavená špičkovou technológiou Alloy Cooling. Táto technológia sa postará o dôkladné a výrazne rýchlejšie vychladenie vnútorného priestoru chladničky a zároveň znižuje teplotné požiadavky. Vďaka tomu poskytne chladnička TOSHIBA GR-RF532WE-PGJ uchovaným potravinám lepšie podmienky, než je to pri pomalom chladení.


Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn Klasický

Typ chladničky

Typ chladničky Americká chladnička – zásuvka
Typ modelu chladničky Samostatne stojací model

Funkcie chladničky

Vlastnosti chladničky Displej, LED osvetlenie, Ionizátor, Antibakteriálne tesnenie, Prázdninový režim
Chladenie a mrazenie chladničky Nulová zóna, Super chladenie, Super mrazenie, Samorozmrazovacia mraznička
Špeciálne funkcie chladničky No Frost, Twin Cooling, Metal Cooling
Ovládanie a regulácia teploty chladničky Elektronické
Možnosť zmeny otvárania dverí chladničky Nie
Klimatická trieda chladničky N, ST, T

Vnútorné usporiadanie chladničky

Počet políc chladničky 4ks
Počet priehradiek mrazničky v chladničke 2ks
Celkový úžitkový objem chladničky 500 l
Mraziaci výkon chladničky za 24 h 13 kg

Farba chladničky

Farba chladničky Čierna

Rozmery chladničky

Výška chladničky 190 cm

Hmotnosť chladničky

Hmotnosť chladničky 136 kg
Kód:  TSHCHL001
Produktové číslo:  GR-RF532WE-PGJ(22)
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04