Obnoviť stránku

Toshiba CAF-X50XPL

4,7 3 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
111,37 €

Toshiba CAF-X50XPL

Dýchajte čistejší a zdravší vzduch bez škodlivých látok

Čistička vzduchu Toshiba CAF-X50XPL sa vyznačuje vysoko kvalitným spracovaním, intuitívnym ovládaním a minimalistickým dizajnom. Disponuje vysokou účinnosťou filtrácie vzduchu pre efektívne zachytenie škodlivých častíc vrátane alergénov a baktérií, vďaka čomu zabezpečí zdravší a sviežejší vzduch vo vašej domácnosti.

ÚČINNÁ ČISTIČKA VZDUCHU  Toshiba CAF-X50XPL V KOMPAKTNOM DIZAJNE

RÝCHLE ČISTENIE VZDUCHU V MIESTNOSTI

Čistička vzduchu odstraňuje nepríjemné pachy, škodlivé baktérie a prach. Toshiba CAF-X50XPL je ideálna pre miestnosti s plochou do 36 m2.

VÝMENA VZDUCHU 300 M3 ZA HODINU

Toshiba CAF-X50XPL čistí vzduch rýchlo a efektívne vďaka hodnote CADR 300 m3 za hodinu. Za túto dobu je zaistená niekoľkonásobná výmenu vzduchu v miestnosti.

NÍZKA SPOTREBA ENERGIE

Čistička vzduchu Toshiba CAF-X50XPL disponuje úspornou prevádzkou so spotrebou iba 32 W. Nechýba ani praktický časovač pre nastavenie čistenia vo vhodnom čase.


Precízne čistenie vzduchu

Toshiba CAF-X50XPL odstráni zo vzduchu až 97 % čiastočiek prachu alebo peľu a tiež eliminuje nepríjemné zápachy. Selektívny filter HEPA 4 v 1 sa postará o zastavenie a neutralizáciu škodlivých látok, vďaka čomu budete môcť dýchať čistý a zdravý vzduch.

Indikátor kvality vzduchu

Intuitívny svetelný indikátor vás informuje o aktuálnej kvalite vzduchu v miestnosti. Vďaka tomu môžete v prípade potreby zvýšiť výkon čističky Toshiba CAF-X50XPL a sledovať, ako sa s využitím účinnej filtrácie vzduch rýchlo prečistí.

Integrovaný časovač

Pomocou programovateľného časovača ľahko nastavíte prevádzku čističky vzduchu Toshiba CAF-X50XPL v ten najvhodnejší čas. Nechajte prečistiť vzduch 2 hodiny predtým, než vstanete, alebo sa vrátite zo zamestnania.

Sterilizácia zápornými iónmi


Negatívna iónová sterilizácia zabraňuje príčinám zníženej imunity, únavy a vzniku nepríjemných infekcií. Odstráňte baktérie, roztoče, plesne a huby zo svojho okolia a užívajte si zdravý vzduch.


Odstráňte príčiny infekcie a alergií

Čistička vzduchu Toshiba CAF-X50XPL zbaví vašu domácnosť alergénov, patogénnych baktérií a škodlivých prachov a vy si budete môcť užívať zdravého a čistého vzduchu. Vysoko selektívne filtre s technológiou negatívnej iónovej sterilizácie zabezpečia, že budete môcť opäť voľne dýchať.

Toshiba CAF-X50XPL odstraňuje nepríjemné pachy

Účinný filtračný systém nielen zachytáva škodlivé častice a baktérie, ale aj efektívne odstraňuje nežiaduce pachy. Už vás nebude obťažovať spálený tuk v kuchyni alebo zápach mačacieho záchodu apod. Behom chvíľky si budete môcť užívať krásne svieži a čistý vzduch.

Toshiba CAF-X50XPL ponúka intuitívne ovládanie

Vrchná strana čističky vzduchu je osadená intuitívnym ovládacím panelom s ergonomickými tlačidlami a LED indikátormi, pomocou ktorých pohodlne nastavíte časovač, výkon čistenia či funkciu ionizácie. Vyberať môžete z režimov Low/Med/High alebo Turbo pre optimálny výkon filtrácie podľa aktuálnej miery znečistenia.

Tichý nočný režim

Čistička vzduchu Toshiba CAF-X50XPL disponuje tichým nočným režimom, ktorý vás nebude vyrušovať zo spánku. Môžete ju bez obáv umiestniť do spálne či detskej izby a zabezpečiť tak zdravý a hlboký spánok vďaka kvalitnejšiemu vzduchu v miestnosti.

Toshiba CAF-X50XPL má indikátor životnosti filtra

Vďaka vstavanému indikátoru životnosti filtra okamžite zistíte, aký je jeho aktuálny stav. Aby bola zaistená maximálna efektivita čistenia vzduchu, je potrebné filter pravidelne vymieňať.

Kompaktná čistička vzduchu Toshiba CAF-X50XPL

Čistička vzduchu Toshiba vyniká kvalitným spracovaním zo špičkových materiálov, ktoré zaručujú bezproblémovú funkčnosť a dlhú životnosť spotrebiča. Minimalistický dizajn v elegantnom bielom vyhotovení robí z tohto produktu vhodný doplnok do každej modernej domácnosti.


Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Príkon 32 W
Vzduchový výkon 300 m3/h
Odporúčaná veľkosť miestnosti 36 m2
Maximálna hlučnosť 52 dB(A)
Minimálna hlučnosť 32 dB(A)
Indikácia Kvality ovzdušia

Funkcie

Funkcie Automatický režim, Časovač, Ionizácia vzduchu, Nočný režim, Regulácia výkonu

Filtre

Typ filtra HEPA, Uhlíkový, Katalytický, Antibakteriálny

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko
Kód:  TOSCV002
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  CAF-X50XPL
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13