Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Toshiba CAF-X33XPL

5 8 hodnotení
92 €

Toshiba CAF-X33XPL

Dýchajte čistejší a zdravší vzduch bez škodlivých látok

Čistička vzduchu Toshiba CAF-X33XPL sa vyznačuje vysoko kvalitným spracovaním, intuitívnym ovládaním a minimalistickým dizajnom. Disponuje vysokou účinnosťou filtrácie vzduchu pre efektívne zachytenie škodlivých častíc vrátane alergénov a baktérií, vďaka čomu zabezpečí zdravší a sviežejší vzduch vo vašej domácnosti.

MALÁ, DOSTUPNÁ A ÚČINNÁ ČISTIČKA VZDUCHU Toshiba CAF-X33XPL

IDEÁLNA PRE MALÉ MIESTNOSTI

Čistička vzduchu odstraňuje nepríjemné pachy, škodlivé baktérie a prach. Toshiba CAF-X33XPL je ideálna pre miestnosti s plochou do 24 m2.

VÝMENA VZDUCHU 200 M3 ZA HODINU

Toshiba CAF-X33XPL čistí vzduch rýchlo a efektívne vďaka hodnote CADR 200 m3 za hodinu, čo odpovedá výmene vzduchu v miestnosti až 3× za hodinu.

NASTAVITEĽNÝ ČASOVAČ

Vďaka integrovanému časovaču je možné nastaviť dobu čistenia na 1, 2, 4 alebo 8 hodín.


Precízne čistenie vzduchu

Toshiba CAF-X33XPL odstráni zo vzduchu až 97 % čiastočiek prachu alebo peľu a tiež eliminuje nepríjemné zápachy. Selektívny filter HEPA 4 v 1 sa postará o zastavenie a neutralizáciu škodlivých látok, vďaka čomu budete môcť dýchať čistý a zdravý vzduch.

Flexibilné manuálne nastavenie

Na dotykovom ovládacom paneli ľahko zvolíte prevádzkový režim, ktorý vám bude najlepšie vyhovovať. K dispozícii sú 4 nastavenia pre nízky, stredný, vysoký a turbo výkon čistenia.

Detská poistka

Aby nedošlo k zmene nastavenia, je čistička vzduchu Toshiba vybavená špeciálnym zámkom, ktorý zablokuje ovládanie proti náhodnému preprogramovaniu.

Kompaktná veľkosť

Kompaktná čistička Toshiba CAF-X33XPL sa vďaka malým rozmerom zmestí kamkoľvek, takže ju môžete používať napr. v kúpeľni. Nízka hmotnosť umožní jej pohodlné prenášanie medzi miestnosťami.


Odstráňte príčiny infekcie a alergií

Čistička vzduchu Toshiba CAF-X33XPL zbaví vašu domácnosť alergénov, patogénnych baktérií a škodlivých prachov a vy si budete môcť užívať zdravého a čistého vzduchu. Vysoko selektívne filtre s technológiou negatívnej iónovej sterilizácie zabezpečia, že budete môcť opäť voľne dýchať.

Toshiba CAF-X33XPL sterilizuje vzduch zápornými iónmi

Čistička vzduchu Toshiba je vybavená ionizátorom produkujúcim záporné ióny, ktoré pomáhajú eliminovať znečistenie. Výsledkom je menej prachu, plesní a baktérií v miestnosti. Čistička Toshiba CAF-X33XPL je ideálna do detskej izby najmä v období zvýšeného rizika chorôb, alebo ak vaše dieťa trpí chronickými zápalmi dýchacíchciest či alergiami.

Kvalitné spracovanie do najmenšieho detailu

Toshiba CAF-X33XPL vyniká kvalitným spracovaním zo špičkových materiálov, ktoré zaručujú bezproblémovú funkčnosť a dlhú životnosť spotrebiča. Navyše vďaka elegantnému dizajnu v bielej farbe sa kompaktná čistička vzduchu Toshiba CAF-X33XPL stane atraktívnym doplnkom každého interiéru.

Toshiba CAF-X33XPL ponúka intuitívne ovládanie

Vrchná strana čističky je osadená intuitívnym ovládacím panelom s ergonomickými tlačidlami a LED indikátormi, pomocou ktorých pohodlne nastavíte časovač, režim čistenia či funkciu ionizácie. Je to také jednoduché, že nastavenie čističky Toshiba CAF-X33XPL zvládne naozaj každý.

Tichý nočný režim

Čistička vzduchu Toshiba CAF-X33XPL disponuje tichým nočným režimom, ktorý vás nebude vyrušovať zo spánku. Môžete ju bez obáv umiestniť do spálne či detskej izby a zabezpečiť tak zdravý a hlboký spánok vďaka kvalitnejšiemu vzduchu v miestnosti.

Toshiba CAF-X33XPL má indikátor životnosti filtra

Vďaka vstavanému indikátoru životnosti filtra okamžite zistíte, aký je jeho aktuálny stav. Aby bola zaistená maximálna efektivita čistenia vzduchu, je potrebné filter pravidelne vymieňať.

Kompaktná čistička vzduchu Toshiba CAF-X33XPL

Originálne minimalistický dizajn a kompaktné rozmery robia z čističky vzduchu Toshiba CAF-X33XPL vhodný doplnok do každej modernej domácnosti. Vďaka nízkej hmotnosti je zabezpečené ľahké prenášanie spotrebiča medzi miestnosťami.


Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Príkon 50 W
Vzduchový výkon 200 m3/h
Odporúčaná veľkosť miestnosti 24 m2
Maximálna hlučnosť 52 dB(A)
Minimálna hlučnosť 28 dB(A)

Funkcie

Funkcie Časovač, Ionizácia vzduchu, Nočný režim, Regulácia výkonu

Filtre

Typ filtra HEPA, Uhlíkový, Katalytický, Antibakteriálny

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko
Kód:  TOSCV001
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  CAF-X33XPL
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03