Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

TORO Cedidlo 16 cm

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

TORO Cedidlo 16 cm

Cedidlo je nevyhnutnou kuchynskou pomôckou, príde vám vhod pri cedení cestovín, vývarov, na prepláchnutie ryže, môžete s ním preosiať cukor či múku. Kvalitné cedidlo TORO s priemerom 16 cm je vyrobené z jemného kovového tkaniva s okami s veľkosťou 1 × 1 mm. Tkanivo je pevne spojené s oceľovou obrubou, na ktorú nadväzuje držadlo z oceľového drôtu. Držadlo je pre pohodlnejšie držanie a manipuláciu vyplnené plastovou vložkou a opatrené otvorom na zavesenie. Vpredu sú na oceľovej obrube sitka TORO umiestnené dva háčiky, ktorými možno cedidlo zachytiť za okraj nádoby.

Kľúčové vlastnosti sitka TORO, 16 cm

  • Kvalitné kovové cedidlo s všestranným využitím
  • Vyrobený z jemného kovového tkaniva s okami 1 × 1 mm
  • Oceľová obruba pevne spojená s tkanivom
  • Držadlo sitka TORO z oceľového drôtu s plastovou vložkou
  • Dva háčiky na zavesenie na nádobu

Rozmery:
32 × 16 × 7 cm

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Vhodné na Európska kuchyňa
Kód:  TORSI332
Produktové číslo:  390006

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18