Obnoviť stránku

Topstein Farm Fresh Chicken and Turkey Active / Puppy Grain Free 15 kg

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Topstein Farm Fresh Chicken and Turkey Active / Puppy Grain Free 15 kg

Kompletné Grain Free krmivo pre mladých a aktívnych psov, psy v záťaži, gravidné, dojčiace suky a šteňatá veľkých plemien.

Nutrične vyvážené krmivo s optimálnym zdrojom živočíšnych bielkovín pochádzajúcich z kurčaťa, kačky a morky poskytuje vašim miláčikom holistickú pestrosť. Sladké zemiaky a hrášok ako optimálny zdroj vlákniny na podporu trávenia vášho miláčika. Zároveň majú funkciu nepostrádateľného zdroja vitamínov, minerálov a stopových prvkov. Lucernová múčka alfaalfa obsahuje antioxidanty, vitamíny, minerály, aminokyseliny, aktívne enzýmy, bioflavonoidy, chlorofyl aj iné fytonutrienty, ktoré sú potrebné pre optimálny bunkový metabolizmus, regeneráciu a ochranu. Ľanový olej a lososový olej ako zdroj nenasýtených mastných kyselín Omega 3 má pozitívne účinky na kardiovaskulárny systém. Extrakt z juky potom eliminuje zápach, čo obzvlášť ocenia majitelia väčších a veľkých plemien, ktorí zdieľajú so svojimi miláčikmi spoločné priestory. Brusnice ako koncentrovaný zdroj vitamínov a minerálnych látok sú potom už ako čerešnička na torte vyváženého hypoalergénneho kŕmenia pre vášho miláčika.

Zloženie papania pre psa

Hrubý proteín 25.5 % Hrubý tuk 16.0 % Hrubá vláknina 3.5 % Hrubý popol 7.5 % Vápnik 1.6 % Fosfor 1.0 % Doplnkové látky na 1 kg: Nutričné doplnkové látky: Meď (síran meďnatý pentahydrát 10.0 mg Meď (chelát medi) 5.0 mg Zinok (síran zinočnatý monohydrát) 100.0 mg Zinok (chelát zinku) 50.0 mg Železo (síran železnatý monohydrát) 70.0 mg Železo (chelát železa) 35.0 mg Mangán (oxid manganatý) 50.0 mg Mangán (chelát mangánu) 25.0 mg Jód (jodičnan vápenatý) 2.0 mg Selén (seleničitan sodný) 0.1 mg Vitamín A (alfa-retinyl acetát) 20 000 IU/IE Vitamín D3 (cholekalciferol) 1 800 IU/IE Vitamín E (all-rac alpha -tocopherylacetat) 500 IU/IE.

Upozornenie

Obsahuje Ľanové semienko.

Parametre a špecifikácia

Maznáčik

Zviera Pes
Vek zvieraťa Šteňa/Junior
Veľkosť zvieraťa Stredný pes, Veľký a obrí pes
Aktivita zvieraťa Normálna aktivita, Vysoká aktivita, Gravidné a dojčiace

Príchuť

Príchuť (Protein) Kačacia, Morčacia, Kuracia

Typ krmiva

Typ krmiva Granuly

Balenie

Hmotnosť balenia 15 kg

Zloženie

Konzistencia Suché
Obsah tukov 16 %
Obilniny Bez obilnín
Druh použitých tukov Hydinový
Druh použitého oleja Lososový
Špecifiká zloženia Ľanové semienko
Vitamíny Vitamín E, Vitamín A, Vitamín D3

Analytické zložky

Hrubé bielkoviny 25,5 %
Obsah tuku 16 %
Hrubá vláknina 3,5 %
Hrubý popol 7,5 %
Vápnik 1,6 %
Fosfor 1 %

Kĺbová výživa

Kĺbová výživa S kĺbovou výživou
Kód:  KRMP0334
Produktové číslo:  8595598900839

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13