Obnoviť stránku

Topjoy N1

3,4 17 hodnotení
10,90 €

Topjoy N1

Bezdotykový

dávkovač 2 v 1

Topjoy N1 je bezdotykový – sprejový dávkovač mydla alebo dezinfekčného prípravku s kapacitou 500 ml, ponúka celý rad využití. Možno ho použiť doma, v kancelárii, ale aj nákupných centrách, zdravotníckych zariadeniach či školách. Bezkontaktné vyhotovenie prístroja zaisťuje dokonalú dezinfekciu rúk.

Topjoy N1

ROZMERY

105 × 87 × 207 mm

NAPÁJANIE

4× AA batéria

OBJEM

500 ml

Topjoy N1

Jednoduché používanie

Dávkovač mydla alebo dezinfekčného prípravku je vybavený infračerveným senzorom, ktorý v okamihu, keď zaznamená ruku (vzdialenosť približne 3 cm) nadávkuje sprejom za pol sekundy dostatočné množstvo mydla alebo dezinfekcie. Nemusíte sa ničoho dotýkať alebo stláčať tlačidlo. 

Topjoy N1 je úplne nezávislý

Napájanie dávkovača Topjoy N1 zaisťuje štvorica AA batérií, ktoré vydržia približne 90 dní (pri 8 použitiach za deň). Iste oceníte aj jeho elegantný dizajn, vďaka ktorému sa bude hodiť do akéhokoľvek moderného interiéru.

Topjoy N1
Topjoy N1

Kľúčové vlastnosti
dávkovača Topjoy N1

  • Objem nádoby na mydlo či dezinfekciu je 500 ml
  • Úplne bezdotykové použitie spreja – infračervený senzor
  • Dávkovač Topjoy N1 je napájaný štyrmi AA batériami
  • Podsvietené tlačidlo LED
  • Výdrž batérií približne 90 dní
  • Elegantné biele vyhotovenie
  • Možno použiť takmer kdekoľvek

Jednoduché ovládanie

Dávkovač môžete zapnúť alebo vypnúť podsvieteným tlačidlom LED, ktoré vás zároveň upozorňuje na potrebu výmeny batérií (blikajúca žltá). V pohotovostnom režime svetlo bliká raz za tri sekundy a signalizuje, že je všetko v poriadku a je pripravený na použitie. Svetelnú indikáciu použije dávkovač Topjoy N1 aj pri samotnom zapínaní aj vypínaní.

Topjoy N1

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 500 ml

Vlastnosti

Typ Bezdotykový
Tvar základne Okrúhly
Funkcie Osvetlenie
Farba Biela

Rozmery

Šírka 10,5 cm
Výška 20,5 cm
Hĺbka 8,7 cm
Kód:  SOUR2701
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  2020052701

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09