Obnoviť stránku

Topfield SBI 2060

4,7 19 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Topfield SBI 2060

Satelitný prijímač s certifikovanou čítačkou kariet Irdeto (100% kompatibilita s kartamani CSlink, SkyLink) vykonaný plne v súlade s normami DVB-S a DVB-S2. Disponuje novým integrovaným dekodérom Irdeto, nie je tak potreba použitia samostatného dekódovacieho modulu. Prijímač ponúkne naozaj širokú paletu užitočných funkcií, z ktorých zrejme najviac oceníte funkciu PVR na nahrávanie sledovaných relácií na pripojené USB zariadenie.
USB 2.0 konektor s krytkou sa pre čo najlepšiu prístupnosť vhodne nachádza na prednom paneli. Vzadu potom nájdete všetky ostatné konektory vrátane HDMI 1.3 výstupu vysokého rozlíšenia a digitálneho optického S/PDIF audio výstupu. Z význačných funkcií potom určite poteší ešte napríklad automatické ladenie a doplňovanie nových staníc, celkom 10000 predvolieb na uloženie televíznych a rádiových staníc či podpora na prehrávanie obľúbených kompresných formátov MP3, JPEG a DivX.
Dôležité informácie:
Po inštalácii prijímača je ho treba naladiť, najlepšie na programe ČT 24 skontrolovať, že je všetko v poriadku, prepnúť na kódovaný program z tohto transpondéra (ČT 1 a podobne) a vykonať zápis pri zapnutom prijímači tu . Po registrácii do niekoľkých minút naskočí obraz a na 20 dní celá ponuka, vrátane všetkých HD programov s výnimkou programov Hustler a Man-X. Po dobu 20 dní má zákazník možnosť si programy vyskúšať a objednať si tie, ktoré chce sledovať aj po tejto dobe. Po 20 dňoch, ak zákazník neurobí nejakú zmenu, bude mať ponuku Grátis, pozri tu . Číslo na servis, kde poradia s registráciou karty: 245 008 432.
Parametre a špecifikácie:
Tuner:
DVB-S (MPEG2)
DVB-S2 (MPEG4, H.264/AVC)
Frekvenčný rozsah:
950 ~ 2150 MHz
Demodulovanie:
QPSK, 8PSK
Podporované rozlíšenie obrazu:
576i, 576p, 720p, 1080i
Podporované súbory:
JPEG, MP3, DivX
Audio dekodér:
Dolby Digital
Rozhranie:
1x HDMI 1.3 výstup
1x SCART
1x optický S/PDIF výstup
1x USB 2.0
1x RS-232C
Spotreba:
Maximálna: 33 W
Stand-by: <1 W
Rozmery:
260 x 46 x 190 mm (Š x V x H)
Hmotnosť:
1,2 kg

Parametre a špecifikácia

Tuner

Tuner DVB-S2, DVB-S

Dekódovanie

Funkcie

Záznam na Externý disk

Multimédiá

Multimédia Video, Foto, Hudba

Vstupy/Výstupy

Vstupy/Výstupy HDMI, SCART, S/PDIF optický, RS232, USB

Operačný systém

Operačný systém Vlastný
Kód:  JT065i0

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13