Obnoviť stránku

TOPEAK nadstavec na riadidlá BARXTENDER

5 4 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
14,90 €

TOPEAK nadstavec na riadidlá BARXTENDER

Nezmestí sa vám na riadidlá vášho bicykla nové LED svetlo, pretože sa vedľa seba tiesnia tachometer, GPS, zvonček a medzi pákami bŕzd už skrátka viac miesta nie je? Alebo vám jednoducho pripevnenie ďalšieho príslušenstva neumožňuje samotný tvar riadidiel? Na vyriešenie práve takých ťažkostí je tu prídavný držiak príslušenstva Topeak BarXtender.

Kľúčové vlastnosti

  • Rozšírenie plochy riadidiel pre príslušenstvo
  • Variabilné nastavenie aj použitie
  • Pevné spojenie s riadidlami
  • Na rozličné príslušenstvo
  • Vhodné pre väčšinu riadidiel

Jeden držiak, množstvo spôsobov použitia

Držiak Topeak BarXtender poteší každého cyklistu svojou prispôsobivosťou. Na jeho uchytenie k riadidlám potrebujete len ich malú voľnú časť. Potom ho môžete nastaviť do ľubovoľnej polohy a hneď získate oveľa viac priestoru na vybavenie svojho bicykla. Pripevnite ho z riadidiel dole, pred ne alebo nad ne. Podľa toho čo vám váš bicykel umožňuje a aké príslušenstvo chcete voziť so sebou na ďalšie cyklovýpravy.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Určenie Na bicykel
Spôsob prichytenia zariadenia k držiaku Mechanický
Kód:  SPTkn0430
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4712511827620
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03