Obnoviť stránku

Topcom Ultrasonic Humidifier 1801

3,9 25 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Topcom Ultrasonic Humidifier 1801

Zvlhčovač vzduchu Topcom Ultrasonic Humidifier 1801príde vhod do každej domácnosti. Vaše deti budú dýchať čistý vzduch s ideálnou hladinou vlhkosti.
Tento zvlhčovač vie nielen zvlhčiť vzduch, ale aj odstráni zo vzduchu častice nečistôt a pele. To všetko vďaka zabudovanému ionizátora. O vašu ratolesť bude teda perfektne postarané. Rozsah relatívnej vlhkosti je medzi 20% až 90%. Lepší vzduch uvítajú nielen alergici. Pomôže vám s dýchacími problémami alebo aj sezónny nachladnutím. Tie tam sú prokašlané noce. Teraz vás čaká pokojný a zaručený spánok.
Výrobky Topcom sa teraz stali súčasťou medzinárodnej spoločnosti Tristar Europe BV, ktorej história siaha až do roku 1977. Spoločnosť s medzinárodným profilom ponúka veľkú radu komunikačných výrobkov, domácich spotrebičov, spotrebnej elektroniky a vonkajších výrobkov, a to významných značiek. Tristar kombinuje vysokú kvalitu výrobkov, dizajnu a ich využitie spoločne s výhodnou cenou. To ju dáva možnosť osloviť významný počet zákazníkov.
Parametre a špecifikácie:
Humidistat (automatické udržovanie požadovanej úrovne vlhkosti)Vstavený ionizátor redukuje peľu a baktérií vo vzduchuNastaviteľné riadenie vlhkostiLCD displejZobrazenie vlhkosti okoliaRiadené časovačomIndikácia nedostatku vodyTichý chodOtočný vypúšťací otvor hmlyAutomatické vypnutie
Rozsah relatívnej vlhkosti:
20% - 90%
Kapacita vlhkosti:
(+) 300 ml/h
Prívod el. energie:
230/50
Kód:  EAZ455e
Produktové číslo:  5411519011350

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11