Obnoviť stránku

Topcom LF-4730

2,8 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Topcom LF-4730

Vysoko efektívna čistička vzduchu Topcom LF-4730 poskytuje výborný výkon za prekvapivo nízku cenu. Najlepšie sa hodí do domácnosti, alebo do menšej kancelárskej miestnosti. Skladá sa z celkom štyroch filtrov, ktorých celková účinnosť čistenia je výborných 99,7%. HEPA filter slúži na zachytávanie najmenších častíc, vlasov a alergénov. Škodliviny pohlcuje tiež aktívny uhlíkový a fotokatalytický filter, ktorý ho zbavuje mikroorganizmov, baktérií aj vírusov.
Posledným z nich je umývateľný bublinkový filter, efektívne zachytávajúci prach a peľ. Čistička obsahuje tiež aróma difuzér, odstraňujúci zápachy, a praktický ionizátor. Ten generuje zdraviu prospešné kyslíkové ióny a vytvára tak "čerstvý" vzduch. Na ovládanie slúži prehľadný dotykový panel, ktorý umožňuje kontrolu jednotlivých súčastí zariadenia. Prietok vzduchu je 24 metrov kubických za hodinu, najvhodnejší je preto do miestnosti do plochy 18 metrov štvorcových.
Parametre a špecifikácia:
Veľkosť miestnosti:
Do 18 m2
Filtre:
HEPA filter
Aktívny uhlíkový filter
Nano fotokatalytický filter
Bublinkový bavlnený filter
Ďalšie súčasti:
Ionizátor
Aróma difuzér
Dotykový panel
Účinnosť čistenia:
99,7%
Prietok vzduchu:
24 m3/hodinu

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Príkon 5 W
Odporúčaná veľkosť miestnosti 18 m2

Filtre

Typ filtra HEPA, Uhlíkový
Kód:  EAZ455f2
Produktové číslo:  CZ5411519017406

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03